GARDIROP MAGAZİN

Jowae’nin doğal maskeleri ile cildinize bahar tazeliği

Fransa’nın üstün dermokozmetik anlayışı ve Güney Kore’nin şifalı bitk­i­lerinin eşsiz uyu­mu ile geliştir­ilen Jowaé maskeleri, cil­di­nizi hızlı hay­at tem­po­su­nun verdiği zarar­lara karşı koruy­or ve ışıltılı bir görünüm sunarak bahar tazeliği sağlıy­or.

Arındırıcı Kil Maske­si
Hızlı cilt den­ge­leyi­ci etk­isi ile tem­iz, arın­mış ve mat bir cilt görünümü sunan Arındırıcı Kil Maske­si, içer­iğinde bulu­nan antiok­si­dan etk­ili lumine­fol, arındırıcı saf kil ve hint lotusu özü sayesinde cil­di­nizi tem­i­zley­erek ışıltı kazandırıy­or. Maskenin yumuşak ve hafif dokusu cil­di arındırırken, nane, man­dali­na ve yasemin nota­ları cil­di­nizde fer­ah bir etki bırakıy­or. Yüzünüzde 5 daki­ka bek­let­tik­ten son­ra masaj yaparak duru­lay­a­cağınız maske, cil­di­nize peel­ing etk­isi sağlıy­or ve gözenek­lerinizi derin­leme­sine tem­i­zliy­or. Haf­ta­da iki kez uygu­lay­a­cağınız arındırıcı kil maske­si, kar­ma ve yağlı cilt­lerin kul­lanımı için uygun.

Nem­lendiri­ci ve Dol­gun­laştırıcı Maske
Nem­lendiri­ci ve dol­gun­laştırıcı maske jel dokusu sayesinde cil­di­nize anın­da nem etk­isi sunarak, dol­gun, yumuşak ve ışıltılı bir görünüm sağlıy­or. İçeri­ğind­eki saku­ra çiçeği suyu, tatlı badem ve keten tohu­mu özleri cil­di­nizi nem­lendirirken çiçek­si koku­lar bırakıy­or. Kalın bir taba­ka halinde haf­ta­da iki kez cil­di­nize uygu­lay­a­cağınız maskenin fazlasını pamuk yardımıy­la tem­i­z­leyin. İnce ve hafif yapılı maske has­sas ciltler dahil tüm cilt tip­lerinin kul­lanımı­na uygun.

Işıltı veren Min­er­al Bazlı Maske
Krem­si ve hafif bir dokuya sahip olan min­er­al bazlı maske ciltte koyu leke ve akne oluşu­mu­nun engel­len­me­sine destek oluy­or. Beyaz çay özü, karadut özü ekstre­si ve min­er­al tozu cilde doğal ışıltısını tekrar kazandırıy­or. Cilde ince taba­ka halinde uygu­lanan ve köpük haline dönüşen şef­faf yapılı maske, cilt rengi­ni eşitliy­or, pudra ve çiçek esin­tisi sunuy­or. Has­sas ciltler dahil tüm cilt tip­lerinin kul­lanımı­na uygun olan maske haf­ta­da iki kez kul­lanılıy­or.

 

Exit mobile version