GARDIROP MAGAZİN

J Plasma ile Sıkı Vücutlar Mümkün!

Bölge­sel fazlalık­lar ve vücut­ta­ki sark­malar hem kadın­ların hem de erkek­lerin korku­lu rüyası. Daha fit ve sıkı bir görünüm elde etmek isteyen­lerin son dönem­lerde en çok ter­cih ettiği uygu­la­malar arasın­da J Plas­ma yer alıy­or. Hi-Def Lipo­suc­tion uygu­la­ması ile kom­bine yapıldığı zaman bölge­sel zayıfla­ma ve sıkılaş­ma­da etk­ili sonuçlar elde etmeyi destekleyen J Plas­ma hakkın­da mer­ak edilen­leri Plas­tik, Rekon­strük­tif ve Estetik Cer­rahi Uzmanı Op. Dr. Sal­ih Onur Basat sizler için anlat­tı.

Sıkılaşma ve İncelmede Devrim

Plas­tik, Rekon­strük­tif ve Estetik Cer­rahi Uzmanı Op. Dr. Sal­ih Onur Basat

Sark­ma ve elastikiyet kay­bı yaşlan­ma, hızlı kilo alıp verme, doğum ya da sadece cilt yapısı sebe­biyle mey­dana gelebiliy­or. Bu durum­da min­i­mal invaziv bir uygu­la­ma olan J Plas­ma ile oldukça etk­ili sonuçlar elde ediy­or ve cildin yeniden sıkılaş­masını sağlıy­oruz. Uygu­la­ma temelinde helyum gazı ve rady­ofrekans ener­jisinin bir­lik­te kul­lanıldığı bir pren­sibe sahip. J plas­ma tekniğinde helyum gazı plaz­ma ener­ji­sine çevrilir. Uygu­la­ma hem yüz­eye yakın hem de derinde olmak üzere iki tabaka­da uygu­lanır. Deri ve kas arasın­da, derinde bulu­nan bağların sıkılaş­ması sağlanırken daha yüzeyde yapılan uygu­la­ma ile derinin hemen altın­da­ki bağların sıkılaş­ması­na yardım­cı olunur. Bu sayede derinin elastikiyeti­ni yeniden kazan­ması sağlanır. J Plas­ma uygu­la­ması yaygın olarak vücut­ta­ki sark­malar için ter­cih edilse de yüz ve boyun böl­gesin­de­ki elastikiyet kay­bı için de uygu­lan­abilen bir yön­temdir. Yaygın olarak karın, sırt, kol, iç bacak ve gıdı böl­gesinde ter­cih edilen bu uygu­la­ma ile bölge­sel sıkılaş­mayı ameliy­at­sız sağla­mak mümkün oluy­or.

Liposuction ile Kombine Edilebilir

Bölge­sel fazlalık­ları olan kişil­erde düzen­li diyet ve spor ile bölge­sel kilo verme sağlanamıy­or­sa, kişi ide­al kilo­suna yakın­sa Hi-Def lipo­suc­tion ile fazlalık­lar­dan kur­tul­mak mümkün oluy­or. Ancak lipo­suc­tion tek başı­na hem incelme hem de sıkılaş­ma için yeter­li değil. Gelişen lipo­suc­tion teknikleri arasın­da en gün­cel uygu­la­ma olan H‑Def lipo­suc­tion son­rası bir mik­tar sıkılaş­ma elde edilse de en iyi sonuçları almak için J Plas­ma uygu­la­masını da öner­iy­oruz. Elastikiyeti­ni kaybe­den cildin sıkılaş­ması­na yardım­cı olmak için kul­landığımız bu teknik oldukça basit ve kolay uygu­lan­abilir olmasıy­la da dikkat çekiy­or. Deri altı­na soğuk helyum plaz­ması uygu­la­ması sonu­cun­da bölgede bağ doku­larının kısalması sağlanırken kola­jen üre­ti­minin artışı­na bağlı olarak sıkılaş­ma başlıy­or.

Exit mobile version