GARDIROP MAGAZİN

İzole ve Ayrıcalıklı Yaşam

Pan­de­mi süre­ciyle hay­atın her alanın­da yaşanan kök­lü değişim­ler tatil anlayışını da şekil­lendir­di. D Plaj Evleri’nde, sadece yaz mevsim­lerinde değil artık 4 mevsim kon­for­lu, lüks, huzurlu ve izole bir tatilin tadını çıkara­bilirsiniz.

Bodrum Yalıkavak’ta mavi ve yeşilin buluş­tuğu Til­ki­cik Koyu’nda bir dünya markası haline gelen D Plaj Evleri & D Plaj Rezi­dans bu özel deney­i­mi 4 mevsim yaşa­manız için son­ba­har ve kış sezonu da hizmet ver­m­eye devam ediy­or.

7’den 70’e herkes düşünülerek tasar­lanan; günün her saatinde ken­di­nizi ve ail­enizi güvende hissede­bile­ceğiniz D Plaj Evleri & D Plaj Rezi­dans ‘da Eylül ayı itibariyle min­i­mum 3 gün olmak üzere full eşyalı ve donanım­lı 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenek­lerinden oluşan rezi­dans daireleri­ni kirala­ma fır­satı sağlıy­or.

Akd­eniz sahil­leri ve Mykonos ruhun­dan esin­lenerek tasar­lanan Bar­be­lo Restau­rant ise bir­birinden özel lezzetleriyle tüm kış sezonu boyun­da D Plaj mis­afir­leri­ni ağır­la­maya devam ede­cek. Sevdik­lerini­zle bir­lik­te huzurlu ve key­i­fli anlar yaşarken haf­ta son­ları ve sür­priz gün­lerde nez­ih eğlence anlayışıy­la eşsiz man­zara eşliğinde can­lı müzik  keyfi­ni yaşaya­bile­ceksiniz.

Her detayı özen­le tasar­lan­mış olan pro­jede konuk­ları­na yeşile, doğaya saygılı mod­ern bir yaşam vaad eden D Plaj Evleri & D Plaj Rezi­dans tüm sezon sizlere ayrı­calık­lı bir yaşam tarzının kapılarını aralıy­or.

Exit mobile version