GARDIROP MAGAZİN

İstanbul’un Boğaz Manzaralı Lezzet ve Eğlence Noktası: 16 Roof

Swis­sô­tel 16 Roof Restoran & Bar, İst­anb­ul’un eşsiz boğaz man­zarasını en iyi şek­ilde deney­im­le­menin adresi. Özel lezzetler ve kok­teyller­le gas­trono­mi şöleni sunarken ünlü şef Taha Emrah Özçe­lik’in Asya ve Türk dokunuşlarıy­la hazır­lanan menü ve ener­jik DJ’­lerin müz­iğiyle unutul­maz bir yaz rüyası yaşatıy­or.

İst­anb­ul’un muhteşem Boğaz man­zarasını deney­im­le­mek isteyen­ler için vazgeçilmez bir adres olan Swis­sô­tel 16 Roof Restoran & Bar, şehre fark­lı bir bakış açısı kazandırıy­or. Nefes kesen panoramik Boğaz man­zarasıy­la mis­afir­leri­ni büyülerken özel lezzetleri ve kok­teyl­leriyle gas­trono­mi dünyasın­da fark yaratıy­or. Ünlü şef Taha Emrah Özçe­lik’in Asya ve Türk lezzetleri­ni bir araya getiren menüsüyle damak­ları şen­lendirirken, DJ’ler Özgür Bay, Konu­ralp ve Sait Esmer­ay’in ener­jik ve key­i­fli müz­iğiyle gece boyun­ca hiç dur­madan eğlence sunuy­or. Bu özel atmos­ferde yaz boyun­ca unutul­maz anlar yaşa­mak mümkün.

Kok­teyl barın­da­ki ‘Bospho­rus Pas­sion’ ise etrafın­da­ki Boğaz man­zarası kadar özel bir ilgiyi hak ediy­or. Lezzetli kok­teyller­le serin­le­menin keyfi­ni bu eşsiz mekan­da çıkara­bilirsiniz. İst­anb­ul’da unutul­maz bir deney­im yaşa­mak isteyen­ler için 16 Roof, şehrin en gözde buluş­ma nok­tası olmaya devam ediy­or.

Dolayısıy­la, İst­anb­ul’un lezzet ve eğlence tutkun­ları, Swis­sô­tel 16 Roof Restoran & Bar’­da bir araya gel­erek yaz boyun­ca unutul­maz anılar birik­tire­bilir, Boğaz man­zarası eşliğinde key­i­fli bir gas­trono­mi deney­i­mi yaşaya­bilir ve ener­jik müzik­ler­le geceleri dans ede­bilir­ler. Bu adres, İst­anb­ul rüyasını gerçeğe dönüştürmek için ide­al bir seçenek.

Exit mobile version