GARDIROP MAGAZİN

İstanbul’da deri ve moda fuarı: LeShow

LeShow Deri ve Moda Fuarı, 24 – 26 Ocak 2019 tar­ih­leri arasın­da ilk kez İstanbul’da kapılarını açıy­or.

Görkem­li bir galay­la 2019’un deri trend­lerinin görücüye çıka­cağı fuarın  defile sunucu­luğunu Jülide Ateş, kore­ografisi­ni Asil Çağıl yaparken podyu­mun­da Çağla Şıkel, Özge Ulu­soy, Ece Gürsel, Sema Şimşek gibi birçok özel isim yer ala­cak.

21 yıldır Moskova’da düzen­le­nen, deri sek­törünün en önem­li fuarı LeShow Deri ve Moda Fuarı, 24 Ocak günü İst­anb­ul Kon­gre Merkezinde kapılarını açıy­or.

24 Ocak Akşamı kore­ografisi­ni Asil Çağıl’ın, sunucu­luğunu Jülide Ateş’in gerçek­leştire­ceği, ünlü tasarım­cı ve mod­el­lerin yer ala­cağı defilede Sacha Pacha, Vlas­ta Kopy­lo­va Design, Lin­di West, Steel Deri ve Sansar Deri 2019/2020 kolek­siy­on­larını, Özge Ulu­soy, Çağla Şıkel, Ece Gürsel ve Sema Şimşek baş­ta olmak üzere daha birçok mod­elle en trend deri kostüm ve aksesuar­larını tanı­ta­cak.

Rusya, ABD, Japonya, Avus­tralya, Sır­bis­tan, Güney Afri­ka, Yunanistan, Portek­iz, Pak­istan , Fas, Benin, Qatar, Kuveyt, Dubai, Lüb­nan, Kaza­k­istan, Ukray­na, İtalya ve Almanya gibi ülkel­er­den birçok markanın yoğun ilgi gös­ter­diği fuar­da, deri giy­imin yanı sıra dış giy­im,  aksesuar, ayakkabı ve çan­ta üreti­ci­leri de ürün­leri­ni yeni pazarlar­la tanıştır­ma fır­satı bula­cak.

Defi­leyle bir­lik­te start vere­cek olan LeShow İst­anb­ul Deri ve Moda Fuarı’nda tasarım­cılar bölümünde; Murat Aytu­lum, Ceren Ocak, Tuba Ergin, Çiğ­dem Kar­avit, Gökhan Yavaş, Meltem Özbek, Mert Erkan, Hasan Koca gibi isim­lerin kolek­siy­on­ları yer ala­cak.

Leshow İstanbul’da Arap Dünyası’nın en başarılı 50 iş insanı ve Bir­leşik Arap Emirlikleri’ni şekil­lendiren en etk­ili 100 iş insanı arasın­da yer alan “İsl­ami Moda ve Tasarım Kon­seyi (Islam­ic Fash­ion & Design Coun­cil-IFDC) Kuru­cusu ve Başkanı Bayan Alia Khan, Fuar’ın küre­sel mar­ka tem­sil­cisi ve onur konuğu olarak yer ala­cak.

Küre­sel deri ve kürk moda endüstri­sine sun­muş olduğu seçkin ve sıra dışı hazır giy­im tasarım­larıy­la ünlü Sırp tasarım­cı ve işkadını Ire­na Gra­ho­vac da “LeShow İst­anb­ul 2019 Ulus­lararası Deri ve Moda Fuarı”na ulus­lararası mar­ka tem­sil­cisi ve onur konuğu olarak  katıla­cak. Aynı zaman­da en yeni ve seçkin kolek­siy­on­larını da katılım­cı ve ziyaretçil­er­le buluş­tu­ra­cak.

Exit mobile version