GARDIROP MAGAZİN

İstanbul Karavan Festivali: Doğa Tutkunlarının Buluşma Noktası!

İst­anb­ul Kar­a­van Fes­ti­vali, 17–19 Mayıs tar­ih­lerinde doğa sev­er­leri ve kar­a­van tutkun­larını buluş­tu­ruy­or!

İst­anb­ul Kar­a­van Fes­ti­vali, her yıl olduğu gibi bu yıl da heye­can­la bek­leniy­or! Doğa ile iç içe unutul­maz anlar yaşa­mak isteyen­ler için muhteşem bir fır­sat sunuy­or. Fes­ti­val, 17–18-19 Mayıs 2024 tar­ih­lerinde gerçek­leşiy­or. Doğa­sev­er­ler ve kar­a­van tutkun­ları için ade­ta bir buluş­ma nok­tası olan fes­ti­val, Doğa­da Yaşam Oku­lu tarafın­dan düzen­leniy­or ve artık gelenek­sel hale gel­di.

Bu yıl 5’inci kez düzen­lenecek olan İst­anb­ul Kar­a­van Fes­ti­vali, Kilyos’­ta doğa tutkun­larını buluş­tu­ra­cak. Fes­ti­valin her yıl olduğu gibi bu yıl da unutul­maz deney­im­ler vaat ediy­or. 3 gün boyun­ca süre­cek olan etkin­lik­ler arasın­da sörf, yoga, zipline, tır­man­ma parku­ru gibi heye­can veri­ci aktivitelerin yanı sıra atö­lye çalış­maları, kon­ser­ler ve doğa­da yaşam konusun­da bil­gilendiri­ci söyleşil­er de yer alıy­or.

Çocuk­lar için de bir­birinden eğlenceli etkin­lik­ler düzen­leniy­or. Çadır kur­ma, boya­ma, güven­li ateş yak­ma gibi atö­lye çalış­maları ve çeşitli oyun­lar­la çocuk­lar da fes­ti­valin tadını çıkarıy­or­lar.

Fes­ti­val alanın­da, kar­a­van tutkun­ları ve doğa sev­er­ler için birçok ünlü markanın katılımıy­la, en yeni ürün­ler ve hizmetler sergileniy­or. Kar­a­van üreti­ci­lerinden kamp ekip­man­ları­na, doğa sporları malzemelerinden birçok ürün fes­ti­val alanın­da ziyaretçil­er­le buluşuy­or.

Exit mobile version