GARDIROP MAGAZİN

Işıltı Devri

Valmont’un self­ie rötuşu­nun cilt bakımı ver­siy­onu olarak nite­lendirilen Lumi­nos­i­ty serisi, genç kadın­lara fil­tre­siz ve sağlık­la par­layan bir  görünüm sağlıy­or. Markanın teknik uzman­lığıy­la kusursuz bir biçimde uyum sağlayan bu seri, cildin ışıltısını artırıy­or.

Sağlık duru­munuz, yorgun­luğunuz ve ener­ji seviy­eniz yüzünüze yan­sır.  Gün­lük yaşam ruti­ninin getirdiği yoğun­luk­tan cil­di­nizin olum­suz etk­ilen­meme­si adı­na doğru bir bakım ruti­ni uygu­la­manız gerekir. Markanın Lumi­nos­i­ty serisinde yer alan ürün­ler, tam da bu nok­ta­da yardımınıza koşarken; cil­di par­lak­laştırır, pürüzsüz bir hale getirir ve ışıltı sağlar.
Seride­ki ürün­lerin içer­iğinde yer alan, organik ve sürdürülebilir tarım uygu­la­maları ile yetiştir­ilen İsviçre bit­ki kom­plek­si par­lak­lık vadediy­or. Doğanın armağanı olarak nite­lendi­re­bile­ceğimiz bu bitk­il­er arasın­da Melis­sa, Achil­lea Mille­foli­um, Alchemil­la, Veron­i­ca Offic­i­nalis, Ebegüme­ci ve Çuhaçiçeği yer alıy­or. Japon kadın­larının güzel­lik sır­ların­dan beyaz dut özü  ise cil­di pürüzsü­zleştir­erek ışığı mükem­mel şek­ilde yan­sıt­masını sağlıy­or.

Işıltının Sır­rı: Lumi Peel
Yüzünüzü fazla tahriş etmeye­cek bir peel­ing ürünü arıy­or­sanız, özel­lik­le pürü­zlü, kar­ma ve yağlı ciltler için uygun olan Lumi Peel’e şans vere­bilirsiniz. Cil­di yenileyen ve peel­ing etk­isi gösteren PHA’lar, cildin dokusunu iyileştirmek için papaya ve diken­li armut enz­im­leri ile bir­lik­te çalışırken, İsviçre bit­ki kom­plek­si ve beyaz dut cilt­te­ki kusurları gideriy­or.  Sabah ve akşam uygu­laya­bile­ceğiniz bu ürün, kul­lanımın ilk haf­ta­ların­dan itibaren göz kamaştırıcı bir ışıltı sağlıy­or.

On Dakikada Yeni Bir Cilt: Lumi Mask

Kar­ma ve yağlı cilt­lerin kul­lanımı­na uygun olan bu krem maske, donuk ten­lere çok ihtiyaç duyu­lan ışıltıyı sağlıy­or.  Papaya enz­im­lerinin etk­isiyle daha da güçlendirilen yük­sek gliko­lik asit kon­santrasy­onu, yumuşak­lığı ve ışığı ortaya çıkar­mak için cil­di eks­foliye ediy­or.

Işık Uzmanı Gözenek Sıkılaştırıcı: Lumi Sence

Lumi Sence, cilt dokusu­nun düzen­siz ve gözenek­lerin çok belir­gin olduğu durum­lar için öner­iliy­or. Serum suyu olarak for­müle edilen ürün, gözenek­ler üzerinde has­sas bir şek­ilde hareket ediy­or ve cildin ışıltısının ardın­da­ki doğal mekaniz­maları can­landırıy­or. Ürün, İsviçre bit­ki kom­plek­si,  beyaz dut özleri ve markanın yıldız bileşeni Triple DNA’nın bir kom­bi­nasy­onu olarak karşımıza çıkıy­or.

Anında Sağlıklı Görünüm: Lumi Cream

Tüm cilt tip­leri için uygun olan Lumi Cream, yumuşak odak­lı pig­ment­leri sayesinde ince bir sedef par­lak­lığı­na sahip.  Bu krem, cilde anın­da par­lak­lık sağlarken, güçlü bileşen­leri sihri­ni derin­leme­sine işliy­or. İçeri­ğind­eki beyaz dut kökü matlığı giderip cilt pürü­z­leri­ni azaltırken, gin­seng hücre­sel fonksiy­on­ları artırıy­or.

Exit mobile version