GARDIROP MAGAZİN

İpekyol ile sezona naif bir karşılama

Işığın tüm yan­sı­malarıy­la dans eden silüetler İpekyol İlkb­ah­ar 2019 Koleksiyonu’nda bir araya gel­erek şehirli ve mod­ern kadın­lara naif bir atıf­ta bulunuy­or.

Naturel ton­ları kucak­layan ren­kler ve hafi­fleyen esin­tilere eşlik ede­cek uçuşan kumaşlar sezo­nun büyüsüyle yeni rota­lara yelken açıy­or.

İpekyol İlkb­ah­ar 2019 kolek­siy­onu, mod­ern, fem­i­nen ve min­i­mal görünüm­leriyle sezonu naif bir şek­ilde selam­lıy­or. Yeni mevsime eşlik eden silüetler, içinde barındırdığı zarif detay­larıy­la İpekyol kadını­na kusursuz bir seç­ki sunuy­or.

Zarif sırt detayıy­la öne çıkan trençkot­lar, gündüz­den gec­eye değişen hava duru­mu­na uyum sağlıy­or. Renk oyu­nuna eşlik eden triko elbisel­er, illüzy­on etk­ili desen­leriyle dav­etkar yönünü ortaya koyuy­or.

Mod­ern çizgilere sahip kıvır­ma, büzgü, düğüm efek­tli elbise ve blu­zlar, sezo­nun öne çıkan parçaları arasın­da yeri­ni alıy­or.

Sneak­er ile tamam­lan­abilen kon­trast efek­tli min­i­mal ceketler, fem­i­nen bel hat­tı­na vur­gu yaparken, İpekyol kadın­larının gün için­de­ki yoğun pro­gramı­na eşlik ederek yük­sek kon­for vaat ediy­or. Sezo­nun tren­di hay­van desen­leri ve kat­man­lı görünüm­ler mak­si­mal­ist bir duruş yaratırken, özlediğimiz sıcak havalara göz kır­pan zin­cir-halat desen­li blu­zlar ve etek­ler, desen kuşat­masın­dan nasi­b­i­ni alan parçalar arasın­da…

Süet bir­lik­teliği­ni ilan eden toka kemer­li mini etek­ler ve ona eşlik eden püskül­lü ceket otan­tik karak­teri­ni her yönüyle yan­sı­tan bir bir­lik­te­lik yaratıy­or.

Zıt desen­lerin uyu­mun­dan ilham alan göm­lek­ler ve döküm­lü elbisel­er, gardırop­ta­ki diğer zaman­sız parçalar­la eşleşmeyi bek­liy­or.

Kolek­siyon­da yer alan siyah, beyaz ve ekru ren­klere eşlik eden sıcak turun­cu­lar, gökyüzünün kusursu­zluğunu yan­sı­tan mav­il­er, roman­tik bir dokunuş yaratan gül kurusu, kır­mızı ve pem­bel­er­le çok daha ren­kli bir hal alıy­or.

Büyük çerçeveli mod­ern güneş gözlük­leri, yumuşak havalara dav­et gön­deren hasır doku­lu çan­ta­lar ve püskül detaylı, fark­lı materyal­lerin mix edildiği clutch’lar İpekyol kadınının akşam dav­et­lerinin vazgeçilmez eşlikçisi… Büyük çiçek form­lu küpel­er ve doğal form­lu takıların verdiği organik his, kolek­siy­onun doğal­lığını betim­ler nite­lik­te…

İlkb­ah­ar mevsimine eşlik eden taşlı topuk­lu ayakkabılar ve ince san­daletler rahatlık ve şık­lığı bir ara­da sunuy­or. Sportif duruşun ivme kazandığı yeni sezon­da ortaya çıkan spor ayakkabılar detaylı işleme ve taş detay­larıy­la yük­selişe geçiy­or.

Mevsimin naif etk­isiyle fark­lı doku­ların har­man­landığı İpekyol İlkb­ah­ar 2019 Kolek­siy­onunu keşfe dav­etlisiniz.

Exit mobile version