GARDIROP MAGAZİN

INO ile Doğadan Gelen, Sıradanın Ötesinde Bir Deneyim

Hande Doğan­demir’in öncülüğünde kuru­lan INO, çevr­eye duyarlı ve yeni­likçi yak­laşımıy­la güzel­lik dünyası­na fark­lı bir soluk getiriy­or. Denizin derin­lik­lerinden gelen saf kola­jeni ve çevre dos­tu ambal­a­jlarıy­la INO, doğal güzel­liği ön plana çıkarıy­or.

Güzel­lik endüstrisinde sıradanın ötesinde bir deney­im sunan ‘INO’, Hande Doğan­demir’in kuru­cu ortağı olduğu ekibiyle bir­lik­te Six Sens­es Kocataş Man­sion­s’­da gerçek­leştir­ilen özel lans­man­la tanıtıldı. Doğadan gelen saf güzel­lik anlayışını ben­im­seyen ve çevre dos­tu bir yak­laşım­la doğal kay­nakları koru­ma amacı güden INO, dünyada­ki ilk ve tek kozmetik markası olma özel­liği taşıy­or. INO’­nun öne çıkan ürün­lerinden biri olan ‘CATCH BLOOM DAYLILY’, içer­iğin­de­ki hidrolize kola­jen ve aktif bileşen­ler sayesinde cil­di beslerken yoğun nem­lendirme sağlıy­or. Güneşin zarar­lı ışın­ların­dan dudak ve yanakları koruyan bu çok amaçlı ürün, cilde aydın­lık ve taze bir görünüm kazandırıy­or. Pem­be tonu sev­en­ler için ise ‘CATCH BLOOM PEONY’, doğal bir genç­lik ışıltısı sunuy­or.

INO’­nun en dikkat çeken özel­liği, denizin derin­lik­lerinden gelen saf kola­jen­le doğal güzel­liğe vur­gu yap­ması. Mar­ka, Akd­eniz’in zen­gin deniz kay­nakların­da bulu­nan değer­li atık­ların dönüştürülme­siyle elde edilen hidrolize deniz kola­jeni­ni kul­la­narak ino­vatif bir çözüm sunuy­or. INO, sürdürülebilir­liği bütünsel olarak ele alıy­or ve çevre dos­tu ambal­a­jlarıy­la da öne çıkıy­or.

Hande Doğan­demir’in ev sahipliğinde gerçek­leştir­ilen lans­mana, iş, sanat ve moda dünyasın­dan ünlü isim­ler de katılarak destek verdil­er. INO, yeni­likçi ve çevre dos­tu yak­laşımıy­la güzel­lik dünyasın­da fark yarat­maya hazır­lanıy­or. Doğadan gelen saf güzel­lik ve çevr­eye duyarlılık konusun­da­ki öncü rolüyle INO, güzel­lik ruti­n­ler­ine yeni bir boyut kazandırıy­or.

 

 

Exit mobile version