GARDIROP MAGAZİN

İMA New Gen defilesinde genç yetenekler

Moday­la ilgili tüm alan­lar­da yeni­likçi ve mod­ern bir yak­laşım­la eğitim faaliyet­leri­ni yürüten Türkiye’nin en yetkin moda okulların­dan İst­anb­ul Moda Akademisi’nin, genç ve yetenek­li tasarım­cıları, Mer­cedes-Benz Fash­ion Week İstanbul‘da kolek­siy­on­larını sergile­di.

İMA “Moda Tasarımı Lisans ve Mas­ter Class Pro­gram­ları” mezun­ları arasın­dan Muhammed İloğlu, Sümeyye Başbuğu ve Şeb­nur Günay, 2019/20 Son­ba­har Kış kolek­siy­on­larını Zor­lu PSM’de gerçek­leşen görkem­li bir defi­leyle moda sev­er­lere tanıt­tı.

Muhammed İloğlu — Knight Of Cups, Sümeyye Başbuğu — Strong Soul, Şeb­nur Günay — Kekoizm temalarıy­la 10’ar parça olmak üzere toplam 30 tasarımını sek­törün beğeni­sine sun­du.

İst­anb­ul Moda Akademisi, deney­imley­erek öğren­me çerçevesinde geliştir­ilen ve yaratıcılığı destekleyen metodolo­jisiyle gençlere hay­alin­de­ki moda kariy­eri için birçok fır­sat sunuy­or.

Sek­töre kazandırdığı 10 binin üzerinde mezunuy­la genç yetenek­leri her sezon Mer­cedes-Benz Fash­ion Week İstanbul’da destek­liy­or ve hay­al­ler­ine bir adım daha yak­laş­maları­na olanak sağlıy­or.

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul Son­ba­har Kış New Gen defilesinin kore­ografisi Öner Evez imza­sı taşıy­or. Defilenin makyaj spon­soru Mac olurken saç tasarımı Wella tarafın­dan yapıldı.

Exit mobile version