GARDIROP MAGAZİN

İlişkiler Astrolojisi

Burçlarımızın kişil­iğimiz üzerinde­ki etk­i­leri­ni hep­imiz az çok biliy­oruz. Peki yakın ilişk­i­ler­im­izin başlangıç tar­ih­lerinin ilişkimiz üzerinde­ki baskın etk­isi­ni biliy­or muyuz? Şu ana kadar bilmiy­or olsanız bile hiç üzülmeyin! 

Bu önem­li bil­gi­leri size ver­mek için sabırsı­zlanıy­o­rum. 12 bur­cu iliş­ki başlangıç tar­i­hinizi baz alarak oku­manızı tavsiye ediy­o­rum. Tanış­ma tar­i­hi yer­ine, iliş­ki başlangıç tar­i­hi­ni dikkate almalıyız.

GÜNEŞ-KOÇ
21 Mart-20 Nisan
İlişkiniz bu tar­ih­ler arasın­da başladıysa iliş­ki bur­cunuz Koç’tur. Son derece fırtı­nalı bir ilişkiye başladığınızı bil­m­enizi ister­im. Kaç-ovala oyun­ların­dan bir tutam barındır­ması muhtemel bu iliş­ki, hay­atınızı “önce­si” ve “son­rası” olarak ikiye ayıra­bilir. Ego savaşları yaşaya­bilir, “biz” demek yer­ine, ben­im istek­ler­im, ben­im arzu­larım diye tut­tur­duğunuzu fark ede­bilirsiniz. Ben yer­ine biz dili ilişkide denge nok­tasını yakala­manızı kolay­laştıra­cak­tır. Bu ilişkide tutku ve öfke ikil­isi bir ara­da.

GÜNEŞ-BOĞA
21 Nisan-21 Mayıs
Sağlam, duygu­lu, bir iliş­ki için­desiniz. İlişkiniz çok yük­sek ihti­malle uzun vadeli bir iliş­ki ola­cak. Ten uyu­mu­nun yoğun olduğu bu ilişkinin içinde ken­di­nizi daha önce hiçbir ilişkinizde his­setmediğiniz kadar güvende hissede­ceksiniz. İlişkinize ve bir­birinize olan bağlılığınız, sevgilin­iz dışın­da hiç kim­seyle görüşmek iste­mem­enize sebep ola­bilir. Kıskançlığa dikkat.

GÜNEŞ-İKİZLER
22 Mayıs-21 Hazi­ran
İletişim yetenek­lerinizi sürek­li olarak kul­lan­abile­ceğiniz bir iliş­ki için­desiniz. Gün­lük olay­ları part­ner­ini­zle pay­laş­mak için heye­can duy­a­cak­sınız. Sürek­li konuş­mak isteye­bilirsiniz. İlişkide yaşan­ması en muhtemel prob­lem, iki tarafın da konuş­ma konusun­da gönül­lü iken din­leme konusun­da gönül­süz olması ola­cak­tır. Açık fikirlilik ve zihin­sel uyum ilişkinizin en büyük güç­leri arasın­da yer alıy­or.

GÜNEŞ-YENGEÇ
22 Hazi­ran-22 Tem­muz
Duygu, aile ve ev temalarının güçlü olduğu bir iliş­ki için­desiniz. Bu iliş­ki kesin­lik­le cid­di ve uzun soluk­lu bir iliş­ki ola­cak­tır. İlk haf­tadan itibaren konuş­tuğunuz konu­lar, ileride nasıl bir evde yaşa­mak isteye­ceğiniz, ailelerinizin bir­bir­leriyle uyu­mu ve kaç çocuk iste­diğiniz üzer­ine ola­bilir. Sev­gi ve güven ihtiyaçlarınızın ağır basacağı bu ilişkide hep daha fazla sev­gi ve şımartıl­ma bekleye­bilirsiniz. Olay­ları kişiselleştirmem­eye dikkat etm­eniz gerekiy­or.

GÜNEŞ-ASLAN
23 Tem­muz-22 Ağus­tos
İlişkinizin tutku ve istikrar üzer­ine kuru­lu ola­cağını söyleye­bil­i­riz. Part­ner­ini­zle vak­it geçirmek oldukça eğlenceli ola­cak­tır. Tutku, oyun ve güven aslan bur­cu ilişk­isi­ni anla­tan önem­li kelimel­er. Egosantrik yak­laşım­lara dikkat etm­eniz gerekiy­or. Her şey eğlenceliyken ilişkiyi devam ettirmek isteye­bilir, sıkın­tılı durum­lar olduğun­da ilişki­den uza­k­laşa­bilirsiniz. İlişki uzun vad­ede bir oyun değildir, değil mi sevgili iliş­ki bur­cu aslan olan­lar 🙂

GÜNEŞ-BAŞAK
23 Ağus­tos-22 Eylül
Masumiyeti ve mükem­mel­liği hede­flediğiniz bir iliş­ki için­desiniz. Egonuzu arka plan­da tutarak ken­di­nizi part­ner­iniz için feda etme konusun­da çok istek­li ola­cak­sınız. İki taraf da bir­bir­lerinin bütün ihtiyaçlarını karşıla­mak için sefer­ber ola­bilir. Alma verme den­gesi­ni koru­mak zor­laşa­bilir. Part­ner­inizin kusurları­na odak­la­narak suçlayıcı ve eleştirel bir yak­laşımı ter­cih etmek ilişkinizi sabote etm­enize sebep ola­bilir. Yargılayıcı dili bırak­manızı öner­iy­o­rum.

GÜNEŞ-TERAZİ
23 Eylül-22 Ekim
Güzel­lik, estetik, uyum ve eşit­lik üzer­ine kuru­lu bir ilişkiniz var. Çok şanslı olduğunuzu söyle­mek yan­lış olmaz. Part­ner­ini­zle aynı dili konuş­tuğunuz, ortak nok­tayı bul­ma konusun­da zor­lan­madığınız, sev­gi ve neza­ketin ana temalar olduğu bu iliş­ki size gerçek bir ilişkinin nasıl olması gerek­tiği­ni öğrete­bilir. Tek prob­lem, Ter­azi ilişk­i­lerinin prob­lem­leri çözme konusun­da istek­siz olmaları ola­cak­tır. Karar ver­mek­ten ve çatış­madan kork­mayın lüt­fen.

GÜNEŞ-AKREP
23 Ekim-21 Kasım
İlişkinizin büyük bir bölümü cin­sel­lik ve sahiplen­me üzer­ine kuru­lu ola­cak. Bu iliş­ki hay­atınızın önem­li dönüm nok­ta­ların­dan biri ola­bilir. Ya hep ya hiç düşünce­sine eşlik eden, “ya ben­im­sin ya kara toprağın”, “ne senin­le ne sen­siz” tarzın­da bir iliş­ki kur­manız kuvve­tle muhtemel. Yaşanan tartış­maların bir anda çok büyüme­si ve son­ra bir anda hiçbir şey yok­muş gibi devam etm­eniz, ilişkinizin den­gesi­ni kay­betme­sine sebep ola­bilir. Gri alan­da kalmaya dikkat edin.

GÜNEŞ-YAY
22 Kasım-21 Aralık
İlişkiniz mac­era, özgür­lük ve neşe temaları üzer­ine kuru­lu. Bir­lik­te seya­hat etmek­ten keyif ala­cak­sınız. Daha önce den­emediğiniz ne varsa bir­lik­te deney­imleye­bilirsiniz. Tutku­lu bir iliş­ki yaşay­a­cak­sınız. Sadece diğer ateş bur­cu ilişk­i­lerinden (Koç ve Aslan) fark­lı olarak, bu iliş­ki bir­birinizi sahiplen­m­eye başladığınız anda zor­laş­maya başlaya­bilir. Özgür­lük olmadığı müd­de­tçe hissedilen olum­lu duygu­lara rağ­men aniden kopa­bilirsiniz.

GÜNEŞ-OĞLAK
22 Aralık-21 Ocak
Bu ilişkinin ömür­lük bir iliş­ki olduğu­na emin ola­bilirsiniz. Duygu­lar yavaş yavaş yük­s­e­le­cek. Zaman zaman biraz sıkılıp yoru­la­bilirsiniz. Yine de uzun vad­ede güven üzer­ine kurul­muş, yıkıl­may­a­cak sağlam bir ilişkiniz ola­cak. Sabır, bu ilişkinin iler­lemesin­de­ki en önem­li sözcük ola­bilir. Her şeyin hemen gelişmesi­ni bekleyen burçlar­dan birine men­su­p­sanız bu ilişkinin size göre olmadığını söyleye­bilir­im.

GÜNEŞ-KOVA
22 Ocak-19 Şubat
Bu ilişkinin temelinde arkadaşlık ola­cak­tır. Part­ner­ini­zle iletişim kur­mak­tan keyif ala­cak­sınız. Bel­ki de daha önce kim­s­enin sizi bu kadar iyi anlaya­bildiği­ni his­set­memiş­tiniz. Beyin­lerin uyu­mu, bu ilişkinin merkezinde yer alıy­or. Kova bur­cu ilişk­isi esaret ve sahiplen­m­eye taham­mül ede­meye­cek bir ilişkidir. Dolayısıy­la öz bur­cunuz toprak grubu bir burçsa (Boğa, Başak, Oğlak) bu ilişkinin sizin yakın­lık ihtiyaçlarınızı karşılaya­may­a­cağını söyleye­bilir­im. Mesafe olmazsa ilişkinin bitmesi kaçınıl­maz ola­cak­tır.

GÜNEŞ-BALIK
20 Şubat-20 Mart
Bu iliş­ki size ade­ta ruh eşinizi bul­muş­sunuz gibi his­set­tire­bilir. İki taraf da bir­bir­leri­ni anla­ma konusun­da istek­li, son derece mer­hametli ve roman­tik bir yak­laşım sergileye­cek­tir. San­ki tek vücut ve tek yürek olmuş gibi hissede­bilirsiniz. Bu ilişkide tarafların bir­bir­ler­ine bağım­lı olma risk­leri vardır. Bu ris­ki göz ardı etmemek gerekir. Bir­biriniz­den uza­k­tayken tek başınıza birey­sel mut­lu­luğunuz­dan keyif ala­maya­bilirsiniz. Sadece part­ner­ini­zle var ola­bile­ceğinizi düşün­mek bu ilişkinin prob­lem­li nok­tasıdır. Kur­tarıcı-kur­ban rol­ler­ine girmem­enizi öner­iy­o­rum. İlişkide denge nok­tasını bul­mak epey uğraştırıcı olsa da bu çabayı gös­ter­diğinize değe­ceği­ni söyleye­bilir­im.

Exit mobile version