GARDIROP MAGAZİN

İlham Veren Moda Oyunları

İçimizi ısı­tan güneş, yükselen dere­cel­er… Yılın en güzel ayların­dayız. Yazın dinamik, ener­jik ruhu moti­vasy­on­u­muzu art­tırıy­or. Keşke bunu yılın her ayı his­set­sek, değil mi? Gele­cek kışa tam motive gire­bilmek için sezo­nun moda trend­leri bize destek veriy­or. Bugünleri değerlendirelim, yazın ener­jisi­ni depo­lay­alım. 2023 Yaz’ının ilham veren moda oyun­larını gelin beraber inceleye­lim.

3D ÇİÇEK BAHÇESİ
Havaların ısın­masıy­la her sene olduğu gibi bu sene de her yer çiçek bahçesi gibi… Klasik çiçek desen­lerinin ötesinde bu sezon çiçek moti­fleri ade­ta çığır açıyor. Alışılagelmişin dışında bu sezon, çiçekler daha gösterişli, daha cesur ve daha göz alıcı. Üç boyut­lu aplike detaylı çiçek moti­fleri, bu sezo­nun keskin bir tavır­la ken­di­ni ifade eden siluet­lerinden. Özellikle Anto­ryum çiçeklerinin bu trendin baş rolünü kaptığını görüyoruz.

Loewe, Elbise

Giambat­tista Val­li, Elbise

 

ŞEHİRLİ PRENSES
Roman­tik ve bir o kadar da masal­sı bir havaya sahip kabarık etek­ler, son dönemlerde moda dünyasının yakın marka­jın­da. Bu sezon balon etek­ler, içimizdeki masum ve eğlenceli küçük kız çocuğunu uyandırırken aynı zaman­da bir dönem filminin baş rolü edasın­da fem­i­nen ve caz­i­beli his­set­tire­cek. Gardırobunuz­da balon etek­lere yer açın. Hangimiz şehirli bir prens­es gibi his­set­mek iste­mez ki?

Commes De Garçons- Etek

Ulla John­son- Balon Elbise

 

Gün Batımı
Moda dünyasının doğadan ilham aldığı sezo­nun öne çıkan detay­ların­dan bir diğeri ise; Gün batımı. Doğanın eşsiz güzelliklerinden biridir gün batımı. Kır­mızı, turun­cu ve sarının muhteşem birlikteliğinden ilham alan tasarım­lar bu sezon ruhu­muzu dinginleştiriyor. Şehir hay­atının koşturmasından yoru­lan­lar için sakinleştiren ade­ta huzur veren bu trend, roman­tik ve yumuşak ton­larıy­la hep­imize çok iyi gele­cek.

Cour­reges, Elbise

Maje, Elbise

 

Neon Ruh
Can­lı ren­k­lerin moti­vasy­on kaynağı olduğu su götürmez bir gerçek. Bu sezon yazın ener­jisi­ni ilik­ler­im­ize kadar his­set­tire­cek neon ren­kler. Podyum­lar­dan sokağa inen neon ton­ları sezona fütüristik bir hava katıy­or. Büyük parçalarda ter­cih etmes­eniz bile detay­lar­da kom­bin­lerinize eşlik eden neon ren­kler dinamik ve ener­jik tarafınızı can­landır­mak için gel­di. Tatil val­izinizi neon bir parça ekleme­den kap­at­mayın, biz­den söylemesi!

Nor­ma Kamali, Elbise

Balen­ci­a­ga, Elbise

Exit mobile version