GARDIROP MAGAZİN

İki dakikada güzel bir cilt

Zaman akıp giderken içinde kay­bol­mak mod­ern çağın en fazla yakınılan sorunu. Hay­atın her getirdiği güzel­lik­leri yakala­maya çalışırken güzel­liğin­den de ödün ver­mek iste­meyen kadın­lara ise İsveçli güzel­lik teknolo­jisi markası Foreo’nun bir sorusu var: İki dakikanız var mı? Gün içinde ken­di­nize ayıra­cağınız iki daki­ka ile hem daha genç hem de daha bakım­lı görün­mek sizin elin­izde.

Gün içinde ev işleri, dav­etler, iş hay­atı ve daha birçok şeyle uğraşırken kendimizi ihmal ettiğimizin farkın­da olmuy­oruz. Ancak aynanın karşısı­na geçtiğimiz zaman bu koşuş­tur­manın yüzümüzü de yarat­tığının farkı­na varıy­oruz. Cildimizi yıpratan birçok fak­töre karşı ise sadece iki dakika­da pürüzsüz bir cilt görünümü elde ede­bile­ceğinizi biliy­or olmak en özel güzel­lik sır­ların­dan biri oluy­or.

Sabah ve akşam günde sadece iki daki­ka cil­di­nize uygu­lay­a­cağınız Foreo Luna T‑Sonic™ titreşim­leri saye­sine cil­di­nizde biriken kiri ve yağı % 99.5 oranın­da tem­i­zler ve cil­di­nizi biriken ölü der­il­er­den masaj yaparak ve cil­di­nizi tahriş etmeden arındır­manızı sağlar. Anti-aging modu ise yaşlan­ma belir­ti­leri gecik­tir­m­enize yardım­cı olur.

Ölü deri­den arın­mış ve derin­leme­sine tem­i­zlen­miş cil­di­nize iyi gele­cek diğer öner­il­er ise;

FOREO ürün­leri hakkın­da ayrın­tılı bil­gi için www.foreo.com adresi­ni ziyaret ede­bilirsiniz.

Exit mobile version