GARDIROP MAGAZİN

İki büyük ikonun buluşması: Lacoste X Disney

Mick­ey’nin 90. yıldönümünün kut­landığı #Lacos­teXDis­ney koleksiy­onu, Le Club kon­sep­tiyle yenile­nen Lacoste Zor­lu Cen­ter mağaza­sın­da tanıtıldı.  

#Lacos­teXDis­ney

Lacoste ve Dis­ney, sırasıy­la Lacoste’un 85. yıl ve Mickey’nin 90. yıldönüm­leri­ni kut­la­mak için eşsiz bir işbir­liği altın­da Mick­ey ve Min­nie ile tim­sahı bir araya getiriy­or. Çok özel bir kap­sül kolek­siy­on­la ölüm­sü­zleşen eşi ben­z­eri olmayan spor, Lacos­teXDis­ney işbir­liğiyle yetişkin­ler ve istek­li gençlere ilham vere­cek.

Kolek­siyon­da erkek­ler için tasar­lanan parçalar arasın­da sem­patik karak­teri­ni ve yara­maz bakışlarını maç devam eder­mişçe­sine sergilediği Disney’in ‘’Gerçek Ori­ji­nali’’ elinde raketiyle işlen­miş düz ya da çizgili polo tshirtler yer alıy­or. Kadın­lar için ise zarif ve pileli eteğiyle resmedilen Min­nie, elin­de­ki rake­ti­ni servis atar­cası­na havaya kaldır­mış siluetiyle polo tshirtlerde ve fleece elbisel­erde kadın­ların ilgisi­ni çekiy­or. Minikler de bu kolek­siyon­dan geri kalmıy­or, kolek­siyon­da­ki yetişkin tshirt ve sweat­shirtler, çocuk­lar için de mev­cut.

Kolek­siyon­da ayrı­ca deri aksesuar­lar da yer alıy­or. Pratik ve eğlenceli sırt çan­tası siyah Mick­ey Mouse siluetiyle dolup taşarken L. 12. 12 mod­el deri çan­tay­la mavi ya da kır­mızı petit piqué’ PVC iki taraflı kul­lanıla­bilen tote çan­ta­lar Mick­ey ve Min­nie Mouse’un surat­larıy­la deko­re ediliy­or.

Görünümünüzü tamam­la­mak için kolek­siy­on hem kadın hem erkek hem de çocuk­lar için kan­vas sneak­er seçenek­leri de sunuy­or. Topuk kıs­mın­da siyah Mick­ey Mouse silüeti olan beyaz sneaker’lar çocuk­lar için her yeri Mick­ey ile kaplı tasarım­lara dönüşüy­or.

Moda ve duygu­ları bir­lik­te har­man­layan kolek­siy­on rahat ve stil sahibi bir görünüm için sizi zaman­da yol­cu­luğa çıkarıy­or.

Lacoste, yepyeni mağaza kon­sep­ti­ni sunuy­or.

Tim­sah logo­su, ikonik polo tshirt’leri ve spordan ilham alan pre­mi­um tasarım­larıy­la tanı­nan yaşam stili haline gelen Fran­sız mar­ka Lacoste yepyeni bir mağaza kon­sep­tiyle karşımız­da.

Lens Posi­tion: 400

Bulun­duğu alan­lar­da mar­ka kim­liği­ni yük­sel­terek daha güçlü kıl­mak aynı zaman­da glob­al pazar­da itibar kazandır­maya devam etmek Lacoste mar­ka strate­jisinin bir parçası. Bu yeni mağaza kon­sep­ti son beş yıl­da devam­lı büyüme sergileyen bir pazar olan İngiltere’de ilk kez hay­at geçir­il­di.

İçeri gir­er girmez, ilk olarak göze çarpan yer, ikonik ürün Polo tshirt’e adan­mış alan. Devasa duvar­da etk­i­leyi­ci bir seçkiye sahip Polo tshirt’ler sergileniy­or.

“Yeni Lacoste mağaza­sı, eşsiz insan ve müş­teri deney­i­mi yarat­mak için tasar­landı. Yaratıcısı, René Lacoste, ve mar­ka arasın­da­ki sen­tezi tek bir lokasyon­da the Club’da buluş­tu­ruy­or.” diye açık­lıy­or Lacoste CEO’su Thier­ry Guib­ert. “The Club’ın atmos­feri daha içeri girme­den ken­di­ni bel­li ediy­or. Işığın içeri gire­bilme­si için oldukça fer­ah bir gir­işe, tenis kor­tunu andıran, bir mimariye ve René Lacoste’un tenis idmanı yap­tığı duvara selam duran yeşil beton pan­ele sahip.”

Kolek­siy­on tüm mağaza içerisinde yer alan spor salonu dolaplarını andıran özel köşel­erde de sergileniy­or. René Lacoste’un Chantaco’daki dolaplarının estetik koduna saygı duruşu niteliğin­de­ki mağaza kon­septinde ziyaretçil­er otura­bile­cek­leri bir bence rast­laya­bilir­ler.

Beya­zla yeşilin buluş­tuğu bol güneşli alan­da markanın ren­kli amblem­leri müş­ter­i­leri Lacoste’un dünyası­na götürüy­or. Doğal ahşap ve delik­li deri Lacoste’un tenis rake­ti­ni anım­satıy­or. Malzemelerin kalite­si doğal bir his uyandırırken zarif ve yalın à la française stili­ni öne çıkarıy­or.

Exit mobile version