GARDIROP MAGAZİN

İçten gelen güzellik

Shiseido’nun kök­lü deney­i­mi, ustalık ve mod­ern teknolo­ji ile bir araya gel­di.

Cilt bakımın­da­ki lid­er Japon mirasını makyaj ürün­ler­ine de taşıyan Shi­sei­do, makya­j­da kalı­pları yıka­cak bir ino­vasy­onu tanıt­tı.

Ciltte görünür ama hissedilmez makya­jı yeni­likçi teknolo­jisi sayesinde keşfe­den Shi­sei­do, yepyeni bir vizy­on­la for­mül­leri­ni yenilediği makyaj kolek­siy­onun­da, min­i­mal, lüks, etk­i­leyi­ci ve cesur görünüm­ler için gerçek güzel­liğin sır­rını pay­laşıy­or; İçten gelen güzel­lik!

Shi­sei­do, yeni makyaj ürün­leri­ni alışılmışın dışı­na çıkarak doku­ları ve ciltte yarat­tığı hislere göre dört fark­lı gru­ba ayırdı; Gels, Inks, Pow­ders ve Dews. Sanat­tan aldığı ilham­la, makya­jın duyusal doku­ları­na odak­la­narak etk­i­leyi­ci görünüm­ler yaratan Shi­sei­do, makya­jın her adımın­da ahenk yakalayan bütünsel bir yak­laşımın öne­m­i­ni vur­gu­luy­or.

Makyaj ürün­lerinizi artık doku­ları­na göre seçe­biliy­or­sunuz. Japon kaligrafisin­den esin­le­nen çarpıcı renkel­er­le hat­larınızı belir­gin­leştiren cesur, su geçirmez, yük­sek pig­mentli kolay uygu­lan­abilir ürün­ler, Inks grubu altın­da bir araya geliy­or.

Bu grup­ta, eye­lin­er, eye­shad­ow, lip­shine, mas­cara gibi ürün­ler öne çıkıy­or. Jel for­munda­ki ürün­ler ise kalıcı ren­k­leri ancak hafif ve yeni­likçi yapılarıy­la makya­jı görünür ama hissedilmez kılıy­or.

Cildin hava almasını sağlayan pudra yapılı ürün­ler ile ister dudak­ları ister yanakları ren­klendirin. Cil­di­nizin yüzeyi­ni dönüştüre­cek aydın­latıcı ürün­leri içeren Dews ise, yarat­tığı yan­sı­malar­la ade­ta ışık­la dans ediy­or.

Yeni kolek­siyon­da yüz, gözler ve dudak­lara uygu­lan­abilen mul­ti-fonksiy­on­lu aydın­latıcı ürün­ler dikkat çekiy­or.

Yeni kolek­siy­onun ambal­aj tasarım­ların­da da mod­ern Japon etk­isi hakim. Zaman­sız estetiği vur­gu­layan belir­gin kır­mızı çiz­gi, min­i­mal Shi­sei­do imza­sı taşıy­or.

Shiseido’nun yeni makyaj kolek­siy­onu ile makya­j­da yepyeni bir dönem başlıy­or. İçinizdeki ışığı özgürce ortaya çıkarın!

Exit mobile version