GARDIROP MAGAZİN

Hublot; Mavinin derinliklerine dalıyor

Lens Position: 3442

Hublot, İstanbul’da lanse ettiği özel Clas­sic Fusion Aero­fu­sion Bospho­rus Blue mod­eliyle mavinin derin­lik­ler­ine dalıy­or.

Hublot, Clas­sic Fusion Bodrum Blue ve Clas­sic Fusion Turk­ish Cof­fee adını verdiği iki lim­itli edisy­onun lanse edilmesin­den üç yıl son­ra, Türk kültürünün kut­la­ması niteliğinde yeni bir saat sunarak bu kez İst­anb­ul Boğazı’nın olağanüstü güzel­liği­ni yan­sıtıy­or.

Türkiye için özel olarak tasar­lanan Hublot Clas­sic Fusion Aero­fu­sion Bospho­rus Blue lim­itli edisy­on saat, İst­anb­ul Boğazı’nın eşsiz güzel­liğiyle Boğaz Köprüsü, Kız Kule­si ve Tar­i­hi Yarı­ma­da da dahil İstanbul’un tar­i­hi ve mod­ern yapıların­dan bazıları­na kuş bakışı bakan göz alıcı panoramik man­zar­alı Vogue restoran­da dün düzen­le­nen bir akşam yemeğiyle tanıtıldı.

Dav­ete katılan­lar arasın­da Hublot’nun Doğu Avru­pa, Fransa, Benelüks, İngiltere, İrl­anda ve İskandinavya’dan sorum­lu Genel Müdürü Benoît Lecigne, geçtiğimiz sene “Mar­ka Dos­tu” olarak ilan edilen Kerem Bürsin, Lev­ent Özçe­lik, Dila­ra Koçak ve Emre Buga gibi isim­ler bulunuy­or­du.

Genişliği 700m. ile 3,5 km. arasın­da değişen İst­anb­ul Boğazı, koyu lacivert­ten açık maviye uzanan olağanüstü renk paletiyle büyülüy­or. Asya ile Avrupa’nın kesişme nok­tasın­da yer alan İst­anb­ul Boğazı, bir yan­dan da Karad­eniz ve Mar­mara Denizi arasın­da­ki akın­tıların yarat­tığı sürek­li akış haliyle iki dünya arasın­da­ki füzy­onu tem­sil ediy­or.

Sadece 34 adet üretilen lim­itli edisy­on 45 mm. Clas­sic Fusion Aero­fu­sion Bospho­rus Blue, İstanbul’a özel olarak tasar­landı. Boğazın yoğun ve derin rengin­den esin­le­nen can­lı mavi ton­da seramik bir kasaya sahip olan saat, mavi chi­no kumaşla kom­bine edilen kauçuk kayışla tamam­lanıy­or. Bu tar­i­hi şehre mükem­mel bir övgü olarak yan­sı­ma önleyi­ci özel­liğe sahip ön camı­na ekle­nen “ISTANBUL” ibare­siyle Türkiye için üretilmiş diğer örnek­ler­den çok daha özel bir anlam taşıy­or. Kasa arkasın­dan ise HUB 1155 otomatik kur­malı iskelet kro­no­graf mekaniz­ma görülebiliy­or. Tamamıy­la siyah chi­no kumaşla kauçuğu bir­leştiren ilave kayış, paketi tamam­larken Hublot’nun zaman­sız ve sportif tasarımıy­la eşan­lam­lı siyah iskelet kad­rana denge getiriy­or.

Hublot’nun Doğu Avru­pa, Fransa, Benelüks, İngiltere, İrl­anda ve İskandinavya’dan sorum­lu Genel Müdürü Benoît Lecigne da şöyle konuş­tu: “Türkiye’nin en önem­li değer­lerinden biri olan İst­anb­ul Boğazı’nı onur­landıran bu güzel tasarım­lı, lim­itli edisy­onu lanse etmek­ten büyük mem­nuniyet duyuy­oruz. Bu saat geçmişte Cos­ta Smer­al­da, Ibiza, Por­to Mon­tene­gro ve Capri’de gördüğümüz gibi, Hublot’nun dünyada­ki doğal hazineleri sürek­li spot ışık­ları altın­da tut­ma hedefi­ni gerçek anlam­da yan­sıtıy­or.”

Exit mobile version