GARDIROP MAGAZİN

H&M Home’dan “At Home With Poppy Delevingne”

İngiliz oyun­cu, mod­el ve stil ikonu Pop­py Delev­ingne ile bir­lik­te “At Home With Pop­py Delev­ingne” kam­pa­nyasını H&M Home sunuy­or.

Pop­py’nin eklek­tik ve ren­kli evi sadece son kolek­siyon­dan seçilen ürün­ler için bir arka fon olmak­la kalmıy­or aynı zaman­da her oda için gerçek yaşam­dan ilham veriy­or. “A Home with Pop­py Delev­ingne” kam­pa­nyası tüm dünyada­ki mağazalar ve hm.com’da satışa sunuluy­or.

Pop­py Delevingne’in şık ama ulaşıla­bilir stil anlayışı, film ve moda dünyasın­dan, güneş ışığı, renk, baskı ve peluş doku­ların bir­bir­leriyle bir­leştiği West Londra’da bulu­nan zarif evine yan­sıy­or.

H&M Home’un yeni kolek­siy­onunun orman yeşili ve doğal ton­ları ve koyu pem­be ve man­tar grisi pir­inç aksesuar­ları ve mobilyaları mut­fak ve yatak odasın­dan otur­ma odası ve bany­oya tüm eve uyum sağlıy­or.

Göz alıcı ama eklek­tik, ruh hali tama­men eğlenceli, sofistike ve tama­men mod­ern.

“Bence ev ken­di­ni sevdiğin şeyler­le çevrele­mek demek, ben de bu H&M Home kam­pa­nyasıy­la aşık olu­nacak birçok parça bul­duğum için çok mut­luyum.

Özel­lik­le doku­ları, dik­iş­leri ve ren­k­leri sev­en biri bu kadar geniş bir stil yel­paze­sine sahip bir iç mekan markasıy­la çalış­mak hari­ka.” diy­or Pop­py Delev­ingne.

“H&M Home ürün­leri­ni gerçek yaşam alan­ların­da görmek her zaman heye­can veri­ciy­di ve Pop­py Delevingne’in evine adım atmak da bize aynı heye­canı ver­di.

Onun eğlenceli bir tarzı var ve ren­kler­le oyna­mayı çok seviy­or, bu da tüm odalar­da hissediliy­or. Kam­pa­nyayı Pop­py Delevingne’in ken­di evin­de ken­disiyle beraber çek­mek estetik ve ilham açısın­dan çok doğal oldu.” diy­or H&M Home’un Pazarla­ma ve İletişim Direk­törü Camil­la Hen­riks­son

Kilit Parçalar:

#HMHome

Exit mobile version