GARDIROP MAGAZİN

Her kıyafete farklı ALYANS

Alyans kes­ime­si ingilizcede ‘alliance’ kelimesin­den geliy­or, itti­fak yap­mak ve bir­birinin müt­te­fi­ki olmak anlamını taşıy­or. Alyans takan çiftler, hay­at­ta karşı ver­ilen mücadelede karşılaşılan zor­luk­lar­da kalben bir­bir­ler­ine bağlılık­larını simgeliy­or:)Geçmişten günümüze kadar uzanan evlilik hal­kalarının hikayesi bugün de öne­m­i­ni koru­maya devam ediy­or.

Aşkını ölüm­sü­zleştirmek, sevgisi­ni göster­mek için par­mak­lar­dan çık­mayan yüzük­ler özel­lik­le kadın­lar için bazen sorun ola­biliy­or. Neden mi? Çok basit kıyafetler­le olan uyum­su­zluk­ları yüzün­den:) Takıların kadın­ların en büyük tutkusu olduğunu düşünürsek hak­sız da sayıl­mayız. Kıyafet­ler­im­ize göre aksesuar tak­mayı çok seviy­oruz. Fakat iş alyanslara geldiğinde bazı durum­lar­da kıyafet­ler­im­ize uymadığı için alyansları çıkar­mak duru­mun­da kal­a­biliy­oruz.

Lover­ing 2016 Koleksiyonu’nda par­mağın­da ‘bir ömür boyu bir­lik­te yaşlılığın’ sim­ge­si alyansları taşı­mak isteyen çift­leri düşünerek yepyeni bir kreasy­on hazır­ladı. Lover­ing kolek­siy­onuy­la her güne ve her kıyafete uygun fark­lı alyans kul­lan­mak mümkün.

Beyaz, rose,altın, gümüş, siyah ren­k­lerin hakim olduğu kolek­siyon­da spor ve klasik taşlı seçenek­ler göz alıcı. Lover­ing, artık alyansa göre kıyafet değil, olması gerek­tiği gibi kıyafet­ler­im­ize göre yüzük kul­lan­ma döne­mi başlatarak alyansları modaya dahil ediy­or.
Beyaz, Rose, Altın, gümüş, siyah, ren­k­lerinin hâkim olduğu kolek­siyon­da spor ve klasik taşlı tasarım­ları ile kom­bin­lere çelik ışıltısı sunuy­or. Artık yüzüğe göre kıyafet değil, kıyafete göre yüzük kul­lan­ma döne­mi başla­tan Lover­ing yeni kolek­siy­onu ile alyan­sı­da modaya dâhil ediy­or.

Çelik yapımı alyanslar son döne­min yük­se­len trend­lerinden. Aynı zaman­da Lover­ing ürün­lerinde, insan vücud­una zarar ver­meyen, aler­ji yap­mayan, kansero­jen madde içer­meyen ster­il ve bir­in­ci sınıf çelik kul­lan­mayı ter­cih ediy­or.
Fiy­at: 150 TL
www.lovering.com.tr

 


Exit mobile version