GARDIROP MAGAZİN

Hemington’dan “Summer Chronicles” koleksiyonu

Yaz ayların­da Fas’a yapılan yol­cuk­lar­dan ilham alan Hem­ing­ton Sum­mer Chron­i­cles kolek­siy­onunu Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul kap­samın­da gerçek­leşti.

Kolek­siy­on zarif çizgiler, şık detay­lar, doğal kumaşlar, ustalık­la işle­nen tasarım­lar ve renk kom­bi­nasy­on­larıy­la, ilk­ba­har yaz sezo­nun­da erkek­lere iddi­alı öner­il­er sunuy­or.

Mısır’ın bereketli ve kadim toprak­ların­da yetişen dünyanın en kıymetli ham­mad­delerinden Giza pamuğu­nun yoğun olarak kul­lanıldığı kolek­siyon­da;  kru­vaze ceketler, özel detay­lara sahip pan­tolon­lar, eşsiz desen­ler­le tasar­lanan emprime ve nakışlı tshirtler, casu­al şık­lık sunan keten ve pima pamuk göm­lek­ler, yazlık ipek triko­lar ve giza pamuk triko­lar, göz alıcı ren­klere sahip deniz şort­ları kolek­siy­onunun öne çıkan parçaları arasın­da yer alıy­or. Ken­di iplik ve kumaş seçk­isi­ni ortaya koy­an Hem­ing­ton 2020 İlkbahar/Yaz Sum­mer Chron­i­cles kolek­siy­onu dört ana temadan oluşuy­or.

Doğanın eşsiz güzel­liği ve can­lı ren­k­lerinden ilham alan ‘Urban’ teması ile Hem­ing­ton, grinin ton­larını açık vanilya nüanslarıy­la bir­leştir­erek sarıy­la kom­bin­liy­or. Buz mav­isi ve beyaz ren­kler ise yaza güçlü bir vur­gu yapıy­or. 

Kolek­siy­onun ikin­ci teması ‘Dune’ doğal taşlarını, kumu ve çölün nar­in gül ton­larını gün batımı man­zarasın­da buluş­tu­ruy­or. İki ren­kli bir dünya yaratan ‘Dune’da karamel ton­ları, beyaz, gül ren­gi ve duman mav­isi ön plana çıkıy­or. 

“Sea” teması kolek­siy­onun üçüncü teması olurken yaz aylarını yan­sı­tan mavi ton­ların­dan lacivertte ve kraliyet mav­i­sine kadar geniş bir renk paletinden oluşuy­or. Mer­can kır­mızısı ve man­go turun­cusu, sportif bir hava yaratarak beya­zla kom­bin­leniy­or. 

Kolek­siy­onun son teması ‘Oasis’ ise Fas’ın etk­i­leyi­ci doğasın­dan ilham alıy­or. Toprak­sı haki rengiyle zeytin yeşilin­in ton­larını buluş­tu­ran Oasis, göz kamaştırıcı serin su ton­ları ve par­lak ana­son tonunu bir­leştir­erek ren­kler­le oynuy­or. 

Hem­ing­ton, Fas izleri taşıyan 2020 İlkb­ah­ar-Yaz Sum­mer Chron­i­cles kolek­siy­onu ile ilk­ba­har yaz sezo­nun­da erkek­lere, mod­ern ve zaman­sız bir stil sunuy­or.

Exit mobile version