GARDIROP MAGAZİN

Hemington içinizi ısıtıyor

Hem­ing­ton, kayak sezo­nunun başla­masıy­la bir­lik­te kış tatili için plan yapan­lara rafine kayak son­rası kolek­siy­on sunuy­or. Sonbahar/Kış 2018–19 Kolek­siy­onu ile sunulan Cap­sule Aspen Col­orado kolek­siy­onu bir­birinden özel parçalar ile soğuk gün­lerde içinizi ısı­ta­cak.

Colorado’nun Aspen böl­gesinin doğal güzel­liğin­den ve mirasın­dan esin­lenerek hazır­lanan bu rafine kayak son­rası kolek­siy­on, en şık ve zaman­sız kış desen­leri ile ön plana çıkıy­or. Aspen kolek­siy­onun­da kul­lanılan saf elyaflar, üzerinde­ki el emeği ve detay­ları ile çok özel bir lük­sü ve rahatlığı bir ara­da sunuy­or.

Eğlenceli ve adren­a­lin dolu kayak tatilin­izde; kar desen temalı alpa­ka yünü ve kaşmir­d­en örülmüş kaza­k­lar, yumuşacık dokusu ve cil­di­nize uyum­lu yapısı ile hırkalar ve ekose tar­tan desen­li göm­lek­ler ile tüm dikkat­leri üzerinize toplaya­bilir, özel kumaşa sahip den­im­ler ve kaz tüyü mont ile de tarzınızı yan­sıta­bilirsiniz.

Ayrı­ca bu parçaları tamam­layan yumuşacık kaşmir, alpa­ka yünü ve ipek karışım­lı atkı ve berel­er ile kayak keyfinize keyif kata­bilirsiniz.

Hem­ing­ton kolek­siy­onuna pre­mi­um alışver­iş merke­z­lerinde bulu­nan kon­sept mağazaların­dan ve hemington.com.tr web adresin­den ulaşa­bilirsiniz.

Exit mobile version