GARDIROP MAGAZİN

Hem romantik hem feminen

Koton’un ormanın büyülü ren­k­lerinden esin­lenerek hazır­ladığı 2018/19 Son­ba­har-Kış Lin­gerie Kolek­siy­onu, roman­tik ve fem­i­nen tasarım­larıy­la sezona hızlı bir gir­iş yapıy­or.

Yeni kolek­siy­onun­da ben­z­er­siz bir renk paleti sunan Koton, yeşilin son­suz ton­larının yanı sıra turkuaz, mavi, mürdüm, haki, kiremit ve ter­ako­ta ile sezo­nun renk tren­di­ni belir­liy­or.

Koton Son­ba­har-Kış 2018/19 Lin­gerie Kolek­siy­onu, sütyen çeşit­leri, bralet ve body­suit mod­el­leriyle kadın­ların iç dünyası­na roman­tik, fem­i­nen ve sofistike bir dokunuş­ta bulunuy­or.

Yeni kolek­siyon­da balen­li, balen­siz ve derin kaplı sütyen mod­el­lerinde daha küçük boyut­lar­da dan­tel kul­lanımı ter­cih edil­erek tasarım­lar­da yumuşak bir görünüm sağlanıy­or.

Rahat kul­lanımıy­la bu sezon da öne çıkan braletler, tama­men siyah, sade veya ağ şer­itli jarse ile streç dan­tel kumaşlar­la zengin­leştir­ilen body­suit­ler, dan­tel askı detaylı yüzücüler ve deniz kabuğu kenar kes­imiyle transparan üçgen sütyen­ler, kolek­siy­onun vazgeçilme­z­leri arasın­da.

Kad­ifelerin tül detay­lar ve naif dan­teller­le bir­leştiği kolek­siyon­da, bantlı bralet ve büstiy­er­ler ile brazil­ian ve hip­ster form­ların­da­ki takım­lar da mürdüm, haki, siyah, petrol ve kiremit ren­k­leriyle yeri­ni alıy­or.

Koton’un ev giy­i­minde yer alan tişört ve bol kes­im­li şort – pija­ma takım­ların­da geometrik desen­ler­le bir­lik­te kedi, kaplan gibi obje baskı detay­lar, püskül ve halat desen­ler dikkat çekiy­or.

Yine bu desen­lerin hakim olduğu şort ve pija­ma tulum­lar da ev giy­i­minin ter­cih edilen parçalarını oluş­tu­ruy­or.

Akışkan kumaş­tan tasar­lanan sabahlık­lara ise kolek­siy­onun gözde parçaları arasın­da gös­ter­iliy­or.

Modayı herkes için ulaşıla­bilir kılan Koton’un Son­ba­har-Kış 2018–19 Lin­gerie Kolek­siy­onu, seçili Koton mağazaların­da ve online alışver­işin adresi koton.com’da satışa sunuluy­or.

Exit mobile version