GARDIROP MAGAZİN

Hazal Kaya Lancôme’un ilk lokal marka elçisi oldu

Güzel­lik devi Lancôme, başarılı oyun­cu Haz­al Kaya’nın yeni mar­ka elçisi olduğunu duyur­du. Lancôme ailesinin en yeni üye­si Haz­al Kaya, glob­al markanın tem­sil­cil­iği­ni üstle­nen ilk Türk yıldız oldu.

Lancôme par­füm ve cilt bakım ürün­leri­ni kap­sayan bir­lik­te­lik, yeni reklam fil­mi serisiyle taçlanacak. Serinin, çekim­leri tamam­lanan ilk fil­mi; diji­tal plat­form­lar­da izleyi­ci ile buluş­maya hazır­lanıy­or.

Lancôme’un parizyen ve ele­gan ruhu, Haz­al Kaya ile hay­at buluy­or. Henüz 17 yaşın­dayken herkesçe tanı­nan, oynadığı rollerde­ki başarısı ve doğal güzel­liğiyle sev­en­lerinin kalbinde taht kuran Haz­al Kaya; Lancôme’un Türkiye mar­ka elçisi oldu. Kaya, ikonik markanın en yeni ürün­leri­ni, yeni­lik­leri­ni ve trend­leri güzel­lik tutkun­larıy­la buluş­tu­ra­cak.

Güçlü, mutlu ve duyarlı Lancôme kadını, Hazal Kaya ile gözler önüne seriliyor 

Kadın ve insan hak­ları savunucu­luğu, kariy­er başarısı, güçlü, sami­mi ve duyarlı yönüyle bir rol mod­el olarak öne çıkan Haz­al Kaya; doğa ve kadın için mücadele eden, ken­disiyle ortak değer­lere ve hede­flere sahip Lancôme ile çalış­mak­tan duy­duğu heye­canı pay­laşırken, bir­lik­te güzel işlere imza atmak için sabırsı­z­landığını ilet­ti.

Lancôme ve Haz­al Kaya iş bir­liği, yeni reklam kam­pa­nyasıy­la izleyi­ciyle buluş­maya hazır­lanıy­or. Çekim­leri tamam­lanan reklam fil­minde Haz­al Kaya, markanın ruhunu güzel­lik tutkun­ları­na yan­sıt­tı. PPR İstanbul’da gerçek­leşen çekim­lerde saç ve makyaj artist­lerinden reklam yönet­me­nine kadar tüm ekib­in kadın­lar­dan oluş­ması dikkat çek­ti.

Exit mobile version