GARDIROP MAGAZİN

Hayalinizdeki düğünü CVK Park Bosphorus’da Gerçeğe Dönüştürün

CVK Park Bospho­rus Hotel, şehrin kalbinde­ki lokasy­onu, büyü­leyi­ci atmos­feri, pro­fesy­onel ekibi ve her detayın düşünüldüğü kusursuz hizmet anlayışıy­la, evlenecek çift­lerin hay­al­leri­ni gerçeğe dönüştürüy­or.

CVK Park Bospho­rus Hotel İst­anb­ul, hay­al­lerin ötesinde bir düğün yaşa­mak isteyen çiftlere, en ince ayrın­tıların kusursuz­ca tasar­landığı unutul­maz bir gün vaat ediy­or. İstanbul’un büyü­leyi­ci man­zarası eşliğinde hay­alin­izde­ki düğünü CVK Park Bospho­rus Hotel ile gerçek bir aşk masalı­na dönüştürün.

Otelin bir­birinden fark­lı kon­septlere sahip mekan alter­nat­i­flerinden Bospho­rus Ter­race, İstanbul’un en büyük panoramik Boğaz man­zarası­na sahip 1.300 m²’lik alanı, açılır kapanır tavan özel­liği ile düğün­leri unutul­maz kılıy­or. İhtişamın teknolo­ji ile bir­leştiği, özel gir­işe ve ışıltılı bir fuaye alanı­na sahip 805 m²’lik alanı ve 6,5 metre tavan yük­sek­liğiyle İst­anb­ul Balo Salonu ise özel­lik­le kış düğün­leri için rüya gibi ambiyanslar yaratıy­or. CVK Park Bospho­rus Hotel, yeni evlenecek çiftlere düğün hediye­si olarak Boğaz man­zar­alı suitte kon­akla­ma imkânı sunarken, çift­lerin aileleri­ni de unut­ma­yarak onların­da bu heye­can­lı süreçte rahatlık­la hazır­lan­abile­ceği ücret­siz oda hizmeti sunuy­or.

Düğün Önce­si Tüm Orga­ni­za­sy­on­larınız­da Yanı Başınız­da…

 CVK Park Bospho­rus Hotel İst­anb­ul, evlil­iğe adım atmaya karar verdiğiniz andan itibaren, tüm orga­ni­za­sy­on­larınız­da sizlere eşlik ediy­or. Kına gece­si, bekar­lığa veda par­tisi ve gelin hamamı par­ti­lerinizi kusursuz bir eğlenc­eye dönüştürüy­or. Safi­ra Spa tüm gelin aday­ları­na, içerisinde yer alan gelenek­sel Osman­lı tarzın­da tasar­lanan, özel mer­mer kul­lanımıy­la öne çıkan otan­tik Türk hamam­ları, açılıp kapanabilen cam tavan­lı havuz, sauna ve buhar odası gibi alter­nat­i­fleriyle eşsiz hatıralar yaratıyor.20 kişiye kadar gerçek­leştir­ilebilen “Gelin Hamamı” orga­ni­za­sy­onu, geline özel kese-köpük ve Bali masajlarının ardın­dan başlıy­or. 3 saat süren orga­ni­za­syon­da sayısız ikram ve key­i­fli müzik­ler eşliğinde ren­kli bir kına ser­e­mon­isi yaşanıy­or. Zeytinyağlılar, mezel­er ve tatlılar baş­ta olmak üzere gelenek­sel Türk lezzetlerinden oluşan zen­gin ikram menüsü, geline özel kaf­tan, tüm konuk­lar için hazır­lanan aksesuar­lar ve key­i­fli müzik­leriyle, düğün öncesinde unutul­maz bir gün vaat ediy­or.

Exit mobile version