GARDIROP MAGAZİN

Hamilton ve Hollywood’un Büyülü İşbirliği: Dune’un Çöl Saati

Hamil­ton Watch, Leg­endary Enter­tain­ment ve Warn­er Bros. Pic­tures ile özel bir işbir­liği yapıy­or. Bu işbir­liği, mer­ak­la bek­le­nen “Dune: Çöl Geze­geni Bölüm İki” fil­mi için bir bilek cihazı üret­meyi amaçlıy­or.

Hamil­ton, sine­ma başyapıtı “Dune“un devamı niteliğin­de­ki bu film için özel olarak talep edilen bir “Desert Watch” (Çöl Saati) tasar­lıy­or. Bu saat, film yapım­cısı Denis Vil­leneu­ve’ün özel isteği üzer­ine Doug Har­lock­er ile bir­lik­te çalışılarak ortaya çıkarılıy­or.

Hamil­ton’ın tasarım­cıları, Frank Her­bert’in “Dune” kitabı ve Vil­leneu­ve’ün film vizy­onu rehber­liğinde hareket ederek özgün bir Fre­men cihazı yaratıy­or. Bu saat, Arrak­is’e özgü olmak­la bir­lik­te, piyasaya sürüle­cek iki sınır­lı üre­tim saatiyle “Dune: Çöl Geze­geni Bölüm İki” filmiyle eş zaman­lı olarak Şubat 2024’te satışa sunula­cak.

Her iki Ven­tu­ra mod­eli de, Fre­men­lerin mavi göz­leri­ni anım­sa­tan par­lak mavi bir kad­rana sahip. Ven­tu­ra Bright, “Desert Watch” tasarımının par­layan mavi çizgi­leri­ni tak­lit eden bir düğm­eye sahip­ken, Ven­tu­ra Edge mat siyah PVD kapla­malı köşeli bir kasa ve filmde­ki per­vanede görülen kabart­ma unsurlar­dan ilham alan mavi ren­kli diji­tal bir ekran içeriy­or.

Exit mobile version