GARDIROP MAGAZİN

Halcyon Days’in İkonik Bileklikleri

1950 yılın­da kuru­lan HALCYON DAYS, sanat­sal ve zanaatkar duruşunu günümüzde de koruy­or, özgün tasarım­larıy­la modayı takip eden­lerin favorisi olmaya devam ediy­or.

Yarım yüzyılı aşkın süredir el işçil­iğiyle geçmişin mirasını günümüzün çağ­daş çizgi­leriyle har­man­layan ve İngiliz Kraliyet Aile­si’nin sofralarının vazgeçilmezi olan HALCYON DAYS, yaz mevsimine özel ikonik bilek­lik­leriyle göz kamaştırıy­or. Maya Tork tasarım­lı el yapımı, 22 ayar altın kapla­ma bilek­lik­ler, zanaatkar ustalığının en çok ter­cih edilen mod­el­leri arasın­da yer alıy­or.

Dünya devi mar­ka HALCYON DAYS, Türkiye dis­tribütörü N. Berrin Ak sayesinde ülkem­izde de tanın­maya başlıy­or. İngiliz Kraliyet Aile­si’nin ter­ci­hi olan bu mar­ka, ince­cik porse­len­leri ve çeşitli ren­kli emayeleriyle sofra ve ev aksesuar­ları dünyasın­da özgün tasarım­lara imza atmanızı sağlıy­or. 3 Kraliyet nişanı­na sahip İngiltere’nin 14 markasın­dan biri olan HALCYON DAYS, Queen Eliz­a­beth ve İngiliz Kraliyet ailesinin geçmişi­ni onur­landıran isim­ler­den ilham alarak tasarım­larını şekil­lendiriy­or. Porse­len­leri tama­men el yapımı olan bu mar­ka, say­dam, sağlam ve ultra kaliteli ürün­leriyle dikkat çekiy­or.

 

Exit mobile version