GARDIROP MAGAZİN

Güzellik ve Kozmetik Tutkunları Bir Araya Geliyor!

Güzel­lik ve kozmetik tutkun­larını bir araya getire­cek olan BEAUTYISTANBUL 2023 Fuarı için geri sayım başladı! Kozmetik dünyasının par­layan yıldızı Chic Nail Beau­ty and Cos­met­ic, ilk kez bu büyülü etkin­lik­te boy göstere­cek. Şık­lık ve yeni­lik arayan herke­si bek­liy­or!

Dünya çapın­da kozmetik deney­i­minin en heye­can veri­ci adresi, BEAUTYISTANBUL 2023 için geri sayım başladı. Kozmetik dünyasının önde gelen markalarını bir araya getiren bu büyülü fuar, 3 yıl gibi kısa bir sürede dünyanın en büyük 5 kozmetik etkin­liği arası­na girme­siyle sek­törün nabzını tut­maya devam ediy­or. Bu yıl, Türkiye’nin par­layan yıldızı Chic Nail Beau­ty and Cos­met­ic, BEAUTYISTANBUL fuarın­da yeri­ni alıy­or.

Chic Nail, BEAUTYISTANBUL 2023 fuarın­da güzel­lik ve şık­lık arayan­ları ağır­lay­a­cak. Bu büyülü etkin­lik, kozmetik dünyasının son trend­leri­ni keşfet­mek, yeni ürün­ler­le tanış­mak ve güzel­lik ruti­n­leri­ni daha da özel hale getirmek isteyen­ler için kaçırıl­may­a­cak bir fır­sat sunuy­or. 4. Ulus­lararası kozmetik, güzel­lik, saç, ev bakımı, pri­vate label, ambal­aj ve malzeme fuarı BEAUTYISTANBUL, 27–29 Eylül 2023 tar­ih­lerinde İst­anb­ul Kon­gre Merkezi & Lüt­fi Kır­dar & Hilton Kon­gre Merkez­i’nde kozmetik tutkun­larını bek­liy­or.

Exit mobile version