GARDIROP MAGAZİN

Güzellik halleri

Cildimizi güzel görün­mesi yeter­li olmuy­or bu güzel­liği koru­manın kalıcı hale getir­menin yol­larını bul­mamız çok önem­li. Güzel kalmamıza yardım­cı ola­cak makyaj tüy­oları­na her zaman ihtiy­acımız var. Mükem­mel görünebilmek için çan­tamız­dan hiç ayır­madığımız ürün­ler­im­ize yeni­leri­ni ekle­menin tam zamanı.

ARTISTRY RADIANCE AYDINLATICI KREM VE EXACT FIT KAPATICI
Uzun süre kalıcı özel­liğiyle ARTISTRY Exact Fit Kap­atıcı cilt kusurlarının, lekelerin ve koyu hal­kaların görünümünü azaltırken içer­iğin­de­ki renk sabit­leyi­ci teknolo­jisiyle gerçek cilt görünümünü tak­lit ediy­or. Her koşul­da kul­lanı­ma uyum sağlayan kap­atıcı; sıcak, nem gibi zor­lu hava şart­ların­da bozul­mayı ve iz kalmasını engel­liy­or. Küçük kusurları sak­la­mak için tasar­lanan ARTISTRY Exact Fit Kap­atıcı ayrı­ca göz farı astarı olarak da kul­lanılan ürün­le mükem­mel görünümün tadını çıkara­bilirsiniz.

SUPERSHOCK MAX HACİM VEREN MASKARA

Güzel bir görünümde farkın detay­lar­da olduğunu bilen­lerin vazgeçilmez ürünü. Etk­ili, caz­i­beli ve anlam­lı bakışların en özel bileşeni maskar­alar. Super­shock Maskara ile örüm­cek kir­pik­lere son! Maskarayı kir­pik­lere eşit dağı­tan ve doğal bir görnüme ve kusursuz bakışlara sahip ola­bilirsiniz.

 


NARS
PRIMER

Nar’ın son ve büyük buluşu Yüz Primer­ları ile karşınız­da. Üç fark­lı mükem­melleştirm­eye adan­mış for­mül ile cil­di kusursuz bir makyaj için hazır hale getiren primer, sağladığı kalıcılık ve makya­jı öne çıkar­ması ile dikkat çekiy­or.
Can­landır. Lekeleri yok et. Pürüzsü­zleştir.
Cil­di önden primer ile hazır ettik­ten son­rası çok daha kolay.

GÜZELLİK VE BAKIM FUARI:
Güzel­lik ile ilgili en son trendler, en yeni ve teknolo­jik ürün­ler Tg Expo tarafın­dan 6 — 9 Nisan tar­ih­leri arasın­da İst­anb­ul Kon­gre Merkezi Lüt­fi Kır­dar Rumeli Salonu’nda düzen­lenecek olan 28. Güzel­lik & Bakım Fuarı’nda…
Türkiye’nin sek­töründe en büyük ve en önem­li fuarı “Güzel­lik & Bakım 2017”, 6–9 Nisan tar­ih­leri arasın­da 28. kez kapılarını açıy­or. Tg Expo tarafın­dan İst­anb­ul Kon­gre Merkezi Lüt­fi Kır­dar Rumeli Salonu’nda düzen­lenecek olan 28. Ulus­lararası Güzel­lik & Bakım Ürün ve Ekip­man­ları Fuarı, dört gün boyun­ca konusun­da uzman yer­li ve yabancı dok­tor­lar, estetik ve güzel­lik uzman­ları, der­ma­tologlar, kuaför­ler ve diğer sek­tör pro­fesy­onel­lerinin katılımı ile dünyada­ki son güzel­lik trend­leri­ni, en yeni ve teknolo­jik ürün­leri bir araya getire­cek. Tedavi yön­tem­lerinden cihaz uygu­la­maları­na, makyaj ve saç şovların­dan uygu­la­ma örnek­ler­ine kadar pek çok etkin­lik, pan­el ve yarış­ma gerçek­leştir­ile­cek fuar­da;  8 Nisan Cumarte­si günü Türkiye’nin önem­li makyaj sanatçılarının katılımı ile “Çin­genel­er Zamanı” kon­septli yarış­ma ve Make-up Show, 9 Nisan Pazar günü ise top­uz temalı Hair Design Show gerçek­leştir­ile­cek.

 

 

 

Exit mobile version