GARDIROP MAGAZİN

GUCCI SS19 Müzikali

Guc­ci ilk­ba­harı, şöhret kültürü ve Hol­ly­wood müzikallerinin altın çağını yan­sı­tan ren­garenk, ener­jik ve ruh dolu bir kam­pa­nyay­la karşılıy­or.

Glen Luchford’un çek­tiği ve yönet­tiği kam­pa­nya fil­mi için, An Amer­i­can in Paris (1951), The Band Wag­on (1953), Cov­er Girl (1944), No Show Like Busi­ness (1954), Gen­tle­men Pre­fer Blondes (1953) ve Sin­gin’ in the Rain (1952) gibi kült film­ler­den ilham aldı.

Yetenek­li sanatçıların geçmişte ünlendirdiği şarkılar ve dans figür­leri, eski film­leri hatır­la­tan teatral görün­tüler­le kam­pa­nya, mak­si­mum çeki­ci­lik ve ihtişam sunuy­or.

Büyük sahne ve mer­di­ven­li ren­kli setler, gerçeküstü bir rüya dizisi alter­nat­i­fi ve 40’lı, 50’li yıl­ların ünlü müzikallerinin neşeli sah­neleri­ni anım­satıy­or.

Kolek­siy­on fotoğrafları ile Guc­ci, müzikalin­in karak­ter­ler­ine gümüş ekran görün­tüsü ver­il­erek 30’lu ve 40’lı yıl­lar­da nos­taljik Hol­ly­wood yıldı­zlarının tanıtım çekim­leri­ni tak­lit ediy­or.

Aynı o dönemde olduğu gibi, bu fotoğraflar da havalı ve zarif bir çeki­cil­iği ortaya çıkarıy­or.

Kam­pa­nya video­sun­da yaratılan kam­era arkası görün­tü­leri, Hol­ly­wood müzikallerinin aslın­da şov dünyasının bire­bir ken­disin­den ilham aldığı gerçeğine atıf­ta bulunuy­or.

Bu sah­nel­er, yapım­cılar ve set çalışan­ları gibi diğer karak­ter­leri görmem­izi ve bu epik prodük­siy­onu gerçek­leştirmek için bir araya gelen eklek­tik ve geniş Guc­ci ekibiyle tanış­mamızı sağlıy­or.

Exit mobile version