GARDIROP MAGAZİN

Greyfurt özleri içeren yeni cilt bakım ürünleri

Gratis’in saç, vücut ve cilt bakım ürün­leri ile öne çıkan markası Bee Beau­ty, C vit­a­mi­ni depo­su pem­be grey­furt özleri içeren yeni cilt bakım ürün­leri­ni tüketi­ci­lerin beğeni­sine sun­du.

 
Gratis’in sevilen markaların­dan biri olan Bee Beau­ty, içerdiği C vit­a­mi­ni, kola­jen, beta-karoten ve likopen gibi cilt bakımın­da birçok etk­isi bulu­nan pem­be grey­fur­tun özleriyle for­müle ettiği yeni cilt bakım serisi­ni satışa sun­du. Bee Beauty’nin yeni cilt bakım ürün­lerinde bulu­nan pem­be grey­furt özlerinin sağladığı C vit­a­mi­ni, cildin nem­len­mesi­ni sağla­yarak yaşlan­ma belir­ti­lerinin yavaşla­ması­na yardım­cı oluy­or. Cil­di güneş ışın­larının ve kir­li havanın yol açtığı çevre­sel fak­tör­ler­den koru­yarak par­lak­lığını ve elastikiyeti­ni art­tıran yeni Bee Beau­ty ürün­leri, pem­be grey­furt özlü özel for­mülü sayesinde cildin hızlı bir şek­ilde yenilen­me­sine ve can­lan­ması­na destek oluy­or.

Bee Beau­ty Pem­be Grey­furt Özlü Cilt Bakım Serisi
Yeni ürün serisinde; tem­i­zleme köpüğü, tonik ve 3’ü 1 ara­da peel­ing’in yanı sıra yüz kre­mi, CC krem ve vücut kre­mi yer alıy­or.

Yüz Tem­i­zleme Köpüğü; etk­ili ve yumuşak for­mülü sayesinde cil­di derin­leme­sine tem­i­zlerken kuru­ması önlüy­or. Cildin doğal nem ve yağ den­gesi­ni koru­maya yardım­cı olan yüz tem­i­zleme köpüğü, pem­be grey­furt özü sayesinde de cildin can­lı ve par­lak görün­mesi­ni destek­liy­or.

Grey­furt Özlü Can­landırıcı Yüz Toniği; cil­di yağ, kir ve makyaj kalın­tıların­dan arındırırken tıkan­mış gözenek­leri tem­i­zley­erek cildin nefes alması­na yardım­cı oluy­or. For­mülün­de­ki grey­furt özü ile cilt­te­ki fazla yağların emilme­sine de yardım­cı oluy­or.

Grey­furt Özlü 3’ü 1 Ara­da Peel­ing Yüz Maske­si; cildin ihtiy­acı olan tem­i­z­lik bakımını tek bir üründe sunuy­or. For­mülün­de­ki sal­isi­lik asit, cilt­te­ki gözenek­lere hızlı­ca nüfuz ederek kir, yağ, ölü deri gibi cilt kalın­tılarını tem­i­zle­m­eye yardım­cı olurken sivilce, akne ve siyah nok­ta gibi oluşum­ları önlüy­or.

Grey­furt Özlü Yüz Kre­mi; grey­furt özü ve zen­gin C vit­a­mi­ni sayesinde cildin nem­len­me­sine ve yenilen­me­sine katkı sağlıy­or. Cildin esnek­liği­ni ve elastikiyeti­ni art­tırarak par­lak görün­me­sine de yardım­cı oluy­or.

CC Krem; cilt üzerinde­ki ton fark­lılık­larını ince dokusu sayesinde düzen­le­m­eye yardım­cı olurken içerisinde bulu­nan E Vit­a­mi­ni ile cil­di dış etken­lere karşı koruy­or. İçerdiği doğal jojo­ba yağı ile de cildin nem­len­mesi­ni sağlıy­or.

Vücut Kre­mi; içerisinde bulu­nan %100 doğal yağlar sayesinde cildin ihtiy­acı olan nemin sağlan­ması­na yardım­cı oluy­or.

Exit mobile version