GARDIROP MAGAZİN

Göz Alıcı Bir Görünüm

Boyn­er, 2021 Sonbahar/ Kış kolek­siy­onun­da yer alan sezo­nun stil kod­larını yan­sı­tan fark­lı kes­im­lerde­ki triko elbisel­er, kaza­k­lar ve ikili takım­lar ile hay­atın her anın­da rahatlığın­dan ve şık­lığın­dan ödün ver­mek iste­meyen­lere sınırsız bir seç­ki sunuy­or.

Yeni sezon kolek­siy­on­ları ile kadın­lara ken­di­ni özgür ve yaratıcı ifade etme imkânı sunan Boyn­er, stil sahibi kadın­ların kon­for­larını korurken aynı zaman­da şık ve stil sahibi olmalarının for­mülünü sunuy­or. Gün geçtikçe moda dünyasın­da daha fazla yer alarak şık­lığın yeni stili­ni oluş­tu­ran sweat takım­ların yanı sıra belir­gin kes­im­li kaban­lar Boyn­er 2021 Son­ba­har-Kış kadın kolek­siy­onun­da öne çıkan parçalar olarak dikkat çekiy­or.

Yeni stil kod­larını sweat takım­lar oluş­tu­ruy­or
Boyner’in 2021 Sonbahar/ Kış kolek­siy­onun­da yer alan ve rahat giy­imin mod­ern yoru­mu ile fark­lı kes­im­ler­den oluşan sweat takım­lar şehir yaşamı­na uya­cak şek­ilde tasar­landı. Hem rahat hem de şık görün­meyi sağlayan triko­lar ise hay­atın her anın­da şık­lığın­dan ödün ver­mek iste­meyen­lere sınırsız bir seç­ki sunuy­or. Haf­ta sonu stil­lerinin eşsiz tamam­layıcısı olan sweat­shirtler, can­lı ren­k­lerin yük­selişe geçtiği sezon­da spor duruşu günün her anın­da yan­sıt­ma imkânı sunuy­or.

Zaman­sız parçalar gardıro­plar­da yeri­ni alıy­or
Mod­ern kadın­ları daha da güçlendirmek amacıy­la tasar­lanan Boyner’in 2021 Sonbahar/ Kış kolek­siy­onun­da yıl­lar­ca modası geçmeye­cek birçok gardırop klasiği bir ara­da sunuluy­or. Boyn­er, min­i­mal desen­ler­den ren­kli desen­lere kadar birçok fark­lı seçenek sunarken metraj desen­li elbisel­er­le kul­lanışlı parçalar yaratıy­or. Göm­lek­ler­le kom­bin­le­nen sezo­nun tren­di beli lastik­li, döküm­lü pan­tolon­lar ise kon­for ve stil vadediy­or. Yumuşak tuşeli ikili takım­lar, örme elbisel­er ile sokak sti­line uyum sağlarken, kapi­tone mont­lar iddi­alı ve dikkat çeken görünüm­leriyle kolek­siy­onun favori parçaları arasın­da yer alıy­or.

Doğanın tüm ton­ları bu kolek­siyon­da
Boyn­er 2021 Sonbahar/ Kış kolek­siy­onun­da, doğanın tüm ton­larını işley­erek sezonu karşılıy­or. Kahve, bej ve deve tüyü ton­larını turun­cu ile aydın­latırken, siyah ve beyaz sezo­nun vazgeçilmez ren­gi olmaya devam ediy­or. Yük­sek bel skiny jean­lere lila ve bej ren­kli blu­zlar eşlik ederken sezo­nun hit parçaları arasın­da yer alan over­size sweat elbisel­er, crop sweat­shirtler sezo­nun dikkat çeki­ci kom­bin­leri arasın­da yer alıy­or. Batik hırkalar ve ekose göm­lek­ler kolek­siy­onun trend parçaları arasın­da oluy­or.

Exit mobile version