GARDIROP MAGAZİN

Görkemli vintage gecesi

Far­naz Salmani 70’lerin, 80’lerin ve 90’ların kadın par­ti stili­ni yeniden yorum­ladığı Sonbahar/Kış 2020 Koleksiyonu’nu, Hangarist’de tanıt­tı.

Far­naz Salmani Sonbahar/Kış 2020 defilesinde, yaşadığı döneme damga vuran, ikonik stili­ni cesur detay­lar­la bir­leştiren kadın­ların dünyasın­dan ilham alan 32 look podyu­ma çık­tı.

Cesur, iddi­alı ve fark­lı olmak­tan kork­mayan kadın­ların dünyasını yan­sı­tan kolek­siyon­da zen­gin renk paleti, fiy­onk ve flo­ral desen­ler­le beraber aksesuar­lar da oldukça dikkat çek­ti.

Kolek­siyon­da bulu­nan çan­ta ve çoraplar ise, kolek­siy­onun vin­tage ruhunu ve döne­m­i­nin par­ti kadınının cesare­ti­ni müthiş bir har­moni içerisinde sem­bolize ederek moda sev­er­lerin beğeni­sine çık­tı.

2020 yılın­da ilk ayakkabı kolek­siy­onunu moda sev­er­lerin beğeni­sine sunan Salmani, ilk defa gerçek­leştirdiği Sonbahar/Kış 2020 defile­si için özel olarak hazır­ladığı ayakkabı tasarım­larıy­la da oldukça ilgi çek­ti.

Far­naz Salmani Sonbahar/Kış 2020 defilesinin kore­ografisi ve prodük­siy­onu Uğurhan Akd­eniz Event Design & Pro­duc­tion üstlen­di.

Far­naz Salmani

Defilenin makya­jı MAC pro­fesy­onel makyaj artist­ler­ine, saç tasarım­ları ise Mehmet Tatlı ekib­ine ait. Defilenin styling’i ise Oğuz Erel imza­sı taşıy­or. 

Exit mobile version