GARDIROP MAGAZİN

Go big, go bold! #SwatchBIGBOLD

Cesur fikir­ler­den ve daha da cüretli kişiliklerden ilham alan Swatch, altı fark­lı saat mod­elin­den oluşan yepyeni “Big Bold” kolek­siy­onunu sunuy­or.

Şehirli sokak giy­i­min­den esin­le­nen her Big Bold mod­eli, Ø47mm çapındaki kasasıy­la çarpıcı bir saat tasarımı olarak dikkat çekiyor.

İsviçreli saat üreticisinin yeni ürün serisi, kendi­leri­ni ortaya koy­mak­tan çekinmeyen ve fark­lı olmak­tan gurur duyan kul­lanıcılara hitap ediy­or.

Big bold, bir tutu­mu, bir düşünme biçimini, dünyada ‘var olmanın’ bir yol­unu tem­sil ediy­or.

Kur­al tanı­maz, özgüvenli ve tamamıy­la bek­len­medik bir duruş bu. Big Bold, dikkat çekmeyi tarz olarak ben­im­seyen­lerin bilek­leri­ni süslemeyi bek­liy­or.

BBBlack’ten BBBeauty’ye kadar altı yeni mod­elin her birinde Ø47mm çapındaki büyük kasa, hafifçe kav­is­li bir cam­la tamam­lanıy­or.

Kad­ranın yanı sıra kayışta da yer alan 3D baskılar, mod­elin ana rengiyle ince kon­trastlı bir görünüm yaratıy­or. Bu detay­lar, saat­lerin kişiliğini ön plana çıkarırken aynı ton­lar­da­ki zemin de cesur ve çağdaş tasarımı vur­gu­luy­or.

Super­lu­mi­no­va kapla­malı, ucu ok biçimli akrep ve yelko­van, bir son­ra­ki hareke­tiniz için doğru zamanı net bir şekilde görmenizi sağlıyor. Ken­di­nizi gösterin, cesur mac­er­alara atılın.

Go big, go bold! #Swatch­BIG­BOLD

Exit mobile version