GARDIROP MAGAZİN

Genç hissedenler buraya!

Genç hisseden­ler buraya mot­to­suy­la kadın­ların şehir hay­atın­da­ki tar­zlarını eşsiz kumaş kalite­si sayesinde rahat ve özgürce yan­sıta­bile­cek­leri bir markaya dönüştürme isteğiyle hikaye­sine başlayan Crop­trap, giymek­ten asla vazgeçe­meye­ceğiniz yeni nesi tasarım­lar­la karşınız­da.

Ken­di­ni her daim genç hisseden ve sporu hay­atının merkezinde tutan kadın­lar­dan ilham­la yaratılan Crop­trap hem rahat hem de trend­leri yan­sı­tan tasarım­larıy­la gardırobunuz­da kilit parçalar olmaya aday ürün­ler sunuy­or.  Soft ve pas­tel renk ton­larının hâkim olduğu ilk kolek­siyon­da kul­lanılan kumaşların kalite­si ve yumuşak­lığı da dikkat çeken özel­lik­ler arasın­da.

Gün­de­lik hay­atımızın artık vazgeçilmez bir parçası olan maske de markanın ilk kolek­siy­onun­da bam­baş­ka bir yorum­la hay­at buluy­or. Boyun kıs­mın­da­ki fer­muar sayesinde pamuk mask­enizi her an yanınız­da taşı­manıza olanak sağlıy­or. Masked Crop Sweat­shirt moda dünyasın­da­ki trendlere ken­di yoru­munu kat­mak­tan çek­in­meyen Croptrap’in man­i­festo­su olarak karşımıza çıkıy­or.  Yük­sek bel eşof­man­lar­la crop üst­lerin mükem­mel uyu­munu seviy­or­sanız tam size göre.

Ener­jinizi yük­sel­te­cek Crop­trap ürün­leri­ni www.croptrap.com adresin­den inceleye­bilirsiniz.

Exit mobile version