GARDIROP MAGAZİN

Gelinlerin Tercihi Sofia Baldi’den Yana

Gelin­lerin Ter­ci­hi Sofia Baldi’­den Yana… Gelin ayakkabılarıy­la sezona hızlı bir gir­iş yapan Sofia Bal­di araların­da Gardırop Mag­a­zin’in de bulun­duğu ünlü moda dergi­lerinin editör­ler­den tam not aldı.

Gelin ayakkabı kreasy­onu ve özel tasarım­ları ile kişiye özel ayakkabılar üretiy­or Sofia Bal­di. M oda Tasarım­cısı Özlem Süer’in 5 Mart’ta gerçek­leştirdiği gelin­lik per­for­man­sın­da Moda Tasarım­cısının son kolek­siy­onuna eşlik ederek, sezona muhteşem bir gir­iş yap­tı.

Gelin­lerin Ter­ci­hi Sofia Bal­di

Sofia Bal­di, günümüzde kadın­lar için ayakkabı seçi­mi son derece önem­liyken 30 yıldır ayakkabı sek­törünün içerisinde yer alıy­or. Stili­ni yan­sıt­mak isteyen­ler için üret­tiği ide­al ayakkabı tasarım­ları ile tüm dikkat­leri üzer­ine çek­meyi başarıy­or. Kadın­ların gözde­si haline gelen tasarım­lar, gelin aday­larının zevkine uygun seçenek­leri birara­da sunuy­or. Düğün sezo­nunun yak­laştığı şu gün­lerde fark­lı tarz ve renk­te­ki yeni mod­el­leri, tüketi­ci­lerin beğeni­sine sunuy­or.

Sofia Bal­di ayakkabılarıy­la güzel­liğinizi tamam­layın!

Sıra dışı bir line üzerinden ilerleyen mar­ka, 40 numaranın üstüne çık­masıy­la da yeni nesil gelin aday­larının gözde­si oldu. Tabii sadece gelin­ler için değil dav­et kıyafet­lerinde hazır ayakkabı bul­mak­ta zor­lanan hanım­lar için de özel üre­tim gerçek­leştiriy­or. Özel üre­tim­le bir­lik­te kadın­lara bir­birinden fark­lı seçenek­ler de sunan Bal­di, bu alan­da­ki farkını ortaya koyuy­or. Stilin­in en önem­li detayının ayakkabı olduğunu bilen kadın­lar iddi­alı seçim­ler­le tüm dikkat­leri üzer­ine çekiy­or.

Konforlu Şıklık

Yaz mevsi­minin yak­laş­masıy­la başlayan düğün sezo­nun­da birçok gelin adayı, klasik mod­eller yer­ine ren­garenk taş ve dan­teller­le süslen­miş, plat­form topuk­lu ayakkabıları ter­cih ediy­or. Özen­le tasar­la­narak üretilen gelin­lik ayakkabıları stili yan­sıt­mak isteyen gelin­leri mut­lu ediy­or. Ter­ci­hi­ni rahatlık­tan yana kul­lanan gelin aday­larını da unut­mayan mar­ka, sun­duğu seçenek­ler­le kon­for düşkünü gelin­lere de hitap ediy­or.

Exit mobile version