GARDIROP MAGAZİN

Geleceğin tasarımcıları

Bugüne kadar her sezon fark­lı ve bek­len­ti uyandıran defilelere imza atan moda tasarım­cısı Niyazi Erdoğan 2 senedir öğren­ci­ler­ine gönül­lü eğitim ve men­tör olarak destek­te bulunuy­or. 

Bayra­m­paşa Mesle­ki ve Teknik Anadolu Lis­esi öğren­ci­leri Dou­ble Tree by Hilton Topkapı’da 10 Mayıs Perşem­be akşamı hazır­ladık­ları kolek­siy­on­larını sunuy­or­lar. Kız Sanat olarak 1971 yılın­dan bu yana eğitim veren Anadolu Lis­esi, bünyesinde kız öğren­ci­lerin eğitim gördüğü seçtiği meslek dalın­da mut­lu ve başarılı bireyler olarak moda sek­törünün ihtiy­acı olan teknik ara ele­man yetiştiren bir okul olma özel­liğine sahip. Bugüne kadar her sezon fark­lı ve bek­len­ti uyandıran defilelere imza atan moda tasarım­cısı Niyazi Erdoğan 2 senedir öğren­ci­ler­ine gönül­lü eğitim ve men­tör olarak destek­te bulunuy­or. Modaya gönül veren tasararım­larıy­la fark yarat­mak isteyen öğren­ci­lerin vizy­on­ları­na pek çok açı­dan katkı­da bulu­nan, öğren­ci­ler­ine moda eğiti­minin yanı sıra sek­törel bil­giler aktaran Niyazi Erdoğan ayrı­ca okul içerisinde üniver­site için hazır­ladığı 10 kişi­lik özel bir ekip bulunuy­or.

10 Mayıs 2018 Perşem­be saat 20:00’de gerçek­leşe­cek defile ITHIB ve Bati­ad tarafın­dan destek­leniy­or. Defilenin kore­ografisi Akif Örük’e ait. Defilenin RETRO temalı tasarım­lara DJ Ser­hat Erdem’in seçtiği dönem müzik­leri eşlik ediy­or. Cenk Kir­iş ‘ın pro­fesy­onel makyaj artist­lerinin hazır­ladığı makya­ja ve Makas ekib­inin tasar­ladığı saçlar eşlik ettiği defilede 50’ler, 80’ler ve 90’ların sıra dışı tasarım­larının yanısıra roman­tik tasarım­ları görmek de mümkün.

Exit mobile version