GARDIROP MAGAZİN

Flormar ile Cildiniz Neme Doysun!

Flor­mar ile Cil­di­niz Neme Doy­sun! Kişisel bakımınıza keyif ve ayrı­calık katan Flormar’ın “Bath & Body” kolek­siy­onuy­la cil­di­nizi nem­lendi­re­bilirsiniz.

Son dönem­lerde tüm dünyanın en önem­li oprobe­mi olan koron­avirüse karşı en etk­ili önlem­lerin zorun­da kalmadıkça evden çık­ma­mak, insan­lar­la mesafem­izi koru­mak ve hijyen kural­ları­na uymak olduğunu biliy­oruz. Evde kaldığımız bu gün­lerde zamanımızı daha key­i­fli ve ver­im­li hale getirmek için önce ken­di­nizi şımartın. Işıltılı ve kusursuz bir cildin en önem­li anahtarı cil­di nem­lendirmek­ten geçiy­or. Cil­di­nize uygun doğru ürün­leri seçerek bakım­lı ve pürüzsüz bir cilde sahip ola­bilirsiniz. Flor­mar’ın hazır­ladığı her cilt tip­ine uygun yeni kolek­siy­on­lar­lar­la şim­di evde bakım yap­mak­sa çok daha eğlenceli. Flor­mar’ın ben­z­er­siz kolek­siy­onu Bath & Body ile cil­di­nizi nem­lendirip, bakım yaparken, mis gibi yaz meyvelerinin koku­larını da evinize taşıy­or. Yaz meyvelerinin enfes koku­ların­dan ve isim­lerinden ilham alan kolek­siyon­da Mixed Berries, Cream Coconut, Cot­ton Can­dy & Vanil­la, Fresh Cit­rus 4 fark­lı koku seçeneği bulunuy­or. Bu taze yaz koku­ları, el kre­mi, mini el kre­mi, vücut losy­onu, duş jeli ve body mist gibi geniş bir ürün yel­paze­si ile gün­lük bakımı key­i­fli hale dönüştürüy­or.

Flor­mar Mixed Berries Serisi

Cil­di­niz Acai Berry Dokunuşuy­la Yenilensin!

Ben­z­er­siz for­müle sahip Mixed Berries; A, C ve E vit­a­min­leriyle cil­di­nizi yenil­erken, Acai Berry özüyle güçlendirilmiş çilek ve vişne koku­larıy­la mevsimin tazeliği cil­di­nize yan­sıy­or.

Flor­mar Creamy Coconut Serisi

Cildinize Hindistan Cevizi Mucizesi…

Creamy Coconut içerdiği Hindis­tan cevizi özü ve antiok­si­dan­lar sayesinde cil­di­nizi korurken tahriş­leri engelle­m­eye yardım­cı olur. Hindis­tan cevizinin cil­di­nize uyu­mu­na bayıla­cak­sınız!

Flor­mar Cot­ton Can­dy & Vanil­la Serisi

Esnek ve Pürüzsüz Bir Cilt için Cotton Candy & Vanilla!

Shea yağının güçlü nem­lendirme etk­isiyle cil­di­nizin esnek­liği­ni ve yumuşak­lığını koru­ma altı­na alan Cot­ton Can­dy & Vanilla’nın şef­tali, muz ve vanilya aro­ma­ları bütün cil­di­nizi şımartıy­or.

Flor­mar Fresh Cit­rus Serisi

Nemlenirken Ferahlamanın Yolu Fresh Citrus…

Cil­di­nize ihtiyaç duy­duğu bakımı sunan Fresh Cit­rus, C vit­a­mi­ni ve limon meyvesinin anti bak­teriyel özel­liğinin yanı sıra turunçgil aro­masının fer­ahla­tan etk­isiyle de, nem­lenirken fer­ahla­manın keyfi­ni yaşatıy­or.

Exit mobile version