GARDIROP MAGAZİN

Flormar’ın yepyeni likit ruju “Kiss Me More”

Başarılı ve ünlü oyun­cu Haz­ar Ergüçlü’nün mar­ka yüzü olduğu Flormar’ın;  göz alıcı ambal­a­jı ile dikkat çekiy­or. Yepyeni lik­it ruju “Kiss Me More”  mat görünüm­lü dudak­lar için bulaş­ma yap­mayan for­mülü ile tüm öpücük­lere yete­cek kadar kalıcı!

Flormar’ın yepyeni lik­it mat ruju “Kiss Me More”;  uzun süre kalıcı ve bulaş­ma yap­mayan yapısıy­la fark yaratıy­or.  Özel for­mülü, göz alıcı ambal­a­jı, 16 renk seçeneği ile makyaj sev­er­lerin yeni favorisi olmaya aday.

“Tüm öpücük­lere yete­cek kadar kalıcı” olan lik­it ruj dudak­lara yoğun renk veriy­or. Üçgen şek­lin­de­ki özel aplikatörü dudağı kavrıy­or, kolay ve prtik bir uygu­la­ma sağlıy­or.

Uygu­ladık­tan bir süre son­ra mat­laşarak sabitle­nen ve içer­iğin­de­ki özel yağlar sayesinde dudağı kurut­muy­or. “Kiss Me More” yumuşak, pürüzsüz ve krem­si yapısı, bulaş­mayı engelleyen for­mülüyle tüm gün dudak­lar­da kalarak yapışkan­lık hissi ver­miy­or.

Rol aldığı pro­jel­er­le son dönemde adın­dan sıkça söz ettiren, başarılı oyun­cu Haz­ar Ergüçlü markanın reklam yüzü. Güzel­liği ve duruşuy­la, yeni bir ruj deney­i­mi sunan “Kiss Me More”un markanın elçisi olarak, “tüm öpücük­lere yete­cek kadar kalıcı” ruju arayan tüm kadın­ların sesi ola­cak.

Sezo­nun en trend ton­ların­dan oluşan 16 fark­lı renk seçeneği ile mat görün­mü uzun süre dudak­larınız­da taşıyabilirsiniz.“Kiss Me More” dudak­ları ile akıl­lar­da kalmak isteyen tüm kadın­ların vazgeçilmezi olmayı hede­fliy­or.

 

Exit mobile version