GARDIROP MAGAZİN

Flormar’dan Hero Mascara için Muhteşem Lansman

Pınar Altuğ Ata­can, Şey­ma Sub­aşı, Bestem­su Özdemir, Bade İşçil, gibi bir­birinden ünlü isim­lerin katıldığı ve uzun süredir heye­can­la bek­le­nen Flormar’ın yeni ürünü  “Hero Vol­ume & Curl Mas­cara” lans­manı büyük ilgi gördü.

FlormarTürkiye’de makyaj den­ince akla gelen ilk mar­ka olan Flor­mar, “Yeni Süper Gücün” slo­ganıy­la, Hero Vol­ume & Curl Mascara’yı unutul­maz bir dav­e­tle tanıt­tı. Morini’de gerçek­leştir­ilen Flormar’ın dav­e­tine, Pınar Altuğ Ata­can, Bestem­su Özdemir, Bade İşçil, Arzu Kunt, Aslı Şen, Aslıhan Doğan Turan, Ayşegül Boz, Buse Ter­im Bahçekapılı, Batya Kebu­di, Bige Daru­ga Çalışkan, Cey­lan Çapa, Şey­ma Sub­aşı, Esra İncefe, Esra Türk­er, Melis Özer, Mert Vidin­li, Begüm Özer, Zeynep Özkaya, Tara De Vries, Pelin Kaya, Gizem Hatipoğlu, Merve Ulukanoğlu gibi birçok ünlü isim katıldı.

Tüm dünya­da eş zaman­lı olarak lans­manı gerçek­leştir­ilen Flor­mar Hero Vol­ume & Curl Mas­cara, her bir kir­piğe ulaşan, homo­jen dağılım sağlayan ve kum saati for­munda­ki süper­soft fiber fırçasıy­la dav­etlil­er­den tam not aldı. Flor­mar CMO’su Tuba Altun­ter­im ve Glob­al İletişim ve Kre­atif Müdürü Gökçen Aky­ol Yaman­er, yap­tık­ları konuş­ma­da pan­demi­den son­ra ilk defa düzen­le­nen bu dav­e­tle ilgili mut­lu­luk­larını aktarırken, dav­etin kahra­manı olan Hero Vol­ume & Curl Mas­cara’dan, Flor­mar’ın dün­den bugüne dünya çapın­da­ki başarıların­dan bah­set­til­er.

Bade İşçil

Merve Ulukanoğlu , Aslı Şen

Seçkin Süngüç, Fezi Altun

Editörün Notu:

Flormar, 2008 yılında başladığı perakendecilik yolculuğuna dünya çapına yayılan 250 şehirdeki 950 mağazası ile hız kesmeden devam etmektedir. Genç, renkli, eğlenceli ve hayat dolu alışveriş deneyimi ile cilt bakımından makyaja, aksesuardan parfüme kadar zengin seçeneği tek çatı altında sunan Flormar, kaliteden taviz vermeden erişilebilir fiyatlarla kadınlara en yakın duran güzellik markası olmayı hedeflemektedir.
Exit mobile version