GARDIROP MAGAZİN

Ağustos Ayı Burç Yorumu

Sıra dışı değişim­lere açık olduğu­muz bir aya giriy­oruz. Ağus­tos ayın­da burçları nel­er bek­liy­or? Han­gi burçlar yeni aşk­lara yelken aça­cak? Fil­iz Özkol’un yoru­muy­la bu ayın size nel­er getirdiği­ni öğrenin!

KOÇ
Duygu­larınız­da geçmişten kay­naklanan bir kar­maşa yaşaya­bilirsiniz. Geçi­ci olan o günkü ger­il­im­li halin­izi fazla önemse­meyin. İçinizde sak­ladığınız duygu­larınızı abart­mayın. Yaşam­da kaçırdığınız bazı şart­ları yeniden elde ede­bilirsiniz. Hay­atınızı düzen­le­mek için ilginç önem­li bir fır­sat önünüze kaliteli bir şek­ilde sunula­cak. Toplum­da göze çarpacak çalış­malar yap­mak istiy­or­sunuz. Güçlü gru­plar içinde olma arzusu ile, arkadaşlarını­zla bütün­leşmeyi sağlay­a­cak işler peşinde ola­cak­sınız. Seçe­ceğiniz arkadaşlarınızın çalış­ma hay­atınız­da size fay­da sağlay­a­cak tarz­da olmaları­na dikkat ediy­or­sunuz. Bu ortak orga­ni­za­sy­on çalış­maları içinde ola­cağınız biri ola­bilir. Takın­tılı ve pla­tonik bir aşka da hazır olun. Ruh­sal anlam­da ken­di­nizi güçlü hissede­ceğiniz bu ay, sizi oyalayan yol­cu­luk­ları da gün­deme getire­cek­tir. Yıl­lardır bek­lediğiniz fır­sat­ların kapınıza gelme­siyle, çalış­malarınız yük­sek bir aktivite kazanacak­tır. Başkalarının düşünceleri sizi ilgilendirmeye­cek. 

BOĞA
Ail­enizde esen sıcak havaya rağ­men, çevr­enize de kayıt­sız kalmay­a­cak­sınız. Özel­lik­le yeni tanışa­cağınız kişil­er­le iyi ilişk­il­er içinde olmak­tan mut­lu­luk duy­a­cak­sınız. Yine de, yeni­lik­lere atla­madan biraz bek­lemelisiniz. Bu neden­le; çevrenin etk­isinde kalmadan, ken­di düşünceleriniz doğrul­tusun­da deney­im­lerinizi genişlete­cek başlangıçlar ve fır­sat­lar­la karşı karşıya kala­cak­sınız. İç den­g­e­nizin size gerek­li olduğu bir dönem. Man­tık­lı olmak işe yaray­a­cak­tır. Mesle­ki konu­lar­da tatlı dil­li ve poli­tik davran­manın avan­ta­jlarını göre­ceksiniz. İletişim konusun­da çevr­enize olum­lu bir görün­tü veriy­or­sunuz. Hak­sı­zlık­lar konusun­da adaletli davranışlarını­zla dikkat çeke­ceksiniz. Popüler çevrel­erde dolaş­mak­tan hoşlanacak ve ren­kli yaşa­maya devam ede­ceksiniz. Cin­sel içgüdü­leriniz oldukça yoğun olması­na rağ­men, tutu­cu ve alışkan­lık­larınıza bağlı bir tutum sergiley­erek, anlaşıl­ması zor bir kişi­lik sergileye­ceksiniz. İstekl­erinizi içinizde bastırarak, sosyal ve iş yaşamınız içinde yoğun­laşa­cak­sınız. Hırslarınız konusun­da engel tanı­ma­yarak, gizli aşk­lar içinde ola­cak­sınız. 

İKİZLER
Önem­li anlaş­maların alt yapısını hazır­larken, işinde uzman kişil­er­le karşılaşa­cak­sınız. Ne kadar çok kazanıy­or­sanız ken­di­nizi o den­li başarılı hissede­bilirsiniz. İşinizd­en elde ettiğiniz gelir konusun­da oldukça has­sas davran­abilir, hak­larınızı elde etmek adı­na gir­işim­ci ola­bilirsiniz. Geçmişte yaşadığınız zor­luk­lar nedeniyle asıl güvencenin para kazan­mak­tan ve paraya sahip olmak­tan geçtiği­ni düşünebilirsiniz. Aşk yaşan­tınız­da, karşılık­lı çekim doruk­ta ola­cak. İlişkinizde şimdiye kadar olmadığınız kadar çarpıcı duygu­lar yaşay­a­cak­sınız. Ken­di­nizi, karşı cins ile aranız­da adını koy­madığınız bir duygu kar­maşası içinde bula­bilirsiniz. Bulu­nacağınız ortam­lar­da anaç ve koru­macı duygu­larınız ortaya çıka­cak ve ken­di­nizi çevr­eni­zle bütün­leşmiş hissede­ceksiniz. Arkadaş gru­plarınızı değiştire­cek ve yeni bir çevr­eye gire­ceksiniz. Bel­ki de uzun süredir bir tür­lü kopa­madığınız bir arkadaşını­zla yol­larınızı ayıra­bilirsiniz. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zan­net­tiğiniz bir arkadaşınız­dan zarar göre­bilirsiniz. 

YENGEÇ
İlişkinize yeni bir biçim ver­mek istiy­or­sanız, tanış­malar ve ortak çalış­malar için uygun bir dönem. Bu tar­ih­lerde his­lerinize yönelmeli ve değer verdiğiniz duygu­larını­zla ilgilen­mek için çıkan fır­sat­ları değer­lendirmelisiniz. İlişki­l­erinizi göz­den geçir­menin tam sırası. Beğendiğiniz kişiye karşı duygu­larınızı gizleye­ceksiniz. Çünkü kırıl­mak­tan korkuy­or­sunuz. Yan­lış anlaşıl­mak istemediğiniz için, aşkınızı içinizde yaşa­mak isteye­bilirsiniz. Aslın­da, kişi­leri gözünüzde büyüt­menin bir anlamı yok. Karşınız­da­ki kişiye olan hayran­lığınızı fazla abarta­bilirsiniz. Hay­al kırık­lık­ları­na yatkın­sınız. Önem­li karar­lar arifesinde iseniz, çek­in­meden karar­lar vere­ceksiniz. Çalıştığınız kişil­er­le iş bir­liğiniz artıy­or. Ani gelişen olay­lar karşısın­da tep­kinizi koy­a­cak­sınız. Ail­enizin istek­leri ön plana çıka­cak. Yine bu ay arkadaşlarını­zla orga­nize yapacağınız çalış­maların bileşkesinde siz ola­cak­sınız. İş bağla­ma konusun­da oldukça başarılı bir per­for­mans sergileye­ceksiniz. Çalıştığınız iş yerinde yöneti­ci pozisy­onun­da çalışıy­or­sanız; şir­ke­tinize mad­di kazanç sağlay­a­cak birçok anlaş­malara imza ata­cak­sınız. 

ASLAN
Geçmişte yaşadığınız birçok olayı bir film gibi düşünerek, artık eski duygu­ların geride kaldığını düşün­m­eye başlay­a­cak­sınız. Yaratıcılığınızı çok iyi kul­lanacağınız ortam­lar­da bulu­nacak­sınız. Sorum­lu­luk­lar sizin üzerinizde yoğun­laşa­cak. Başarılarınıza tek başınıza sahip çıkarken, çevr­enizde lid­er pozisy­onun­da olmaya devam ede­ceksiniz. Bazı karşıt düşüncelere karşı tak­tik­ler geliştir­m­eniz gereke­bilir. Ele aldığınız konu­ları zor­la­manın anlamı yok. Fark­lı düşünüy­or, fark­lı hareket ediy­or fakat, duru­ma hakim oluy­or­sunuz. İns­anl­ar siz­den etk­ilenirken, karşı çıkamıy­or­lar. Telaşlı, aktif ve heye­can­lı bir dönemde bulunuy­or­sunuz. Hede­fleriniz doğrul­tusun­da bil­inçli hareket etmenin vere­ceği avan­ta­jlı gün­ler sizi bek­liy­or. Yaşam para­me­trelerinin olanakları sizin emrinize sunul­muş durum­da. Grup çalış­maları gibi aktivitel­er ve kişisel tat­min­leriniz doğrul­tusun­da çalış­malar içinde ola­cak­sınız. Eğer bu tür grup çalış­maların­da esnek davran­mazsanız; düşüncelerinize karşı tep­kil­er ala­bilir ve ortak çalış­malarınız­da prob­lem­ler­le karşılaşa­bilirsiniz. 

BAŞAK
Gerek­siz cesaret gös­ter­i­ler­ine kapıl­mayın. Takdir gören kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak bek­len­ti­lerinizin yanıtını bula­maya­bilirsiniz. Ani değişen şart­lara karşı temkin­li olmalı, ölçüyü kaçır­ma­malısınız. Ken­di­nizi yıprat­madan hareket etmelisiniz. İlişki­l­erinizi zor­luk­lar içinde yaşıy­or­sunuz. Fakat, artık zıt­laştığınız konu­lar­da anlaş­manız gerekiy­or. Bu neden­le, sorun­larınızın üstüne git­mek zorun­dasınız. İmkans­ız gibi görü­nen olay­ları başara­cak­sınız. İlişki­l­erinizi denetle­mek zorun­dasınız. Baskıcı tavır­larınız çevr­enizdek­i­leri üzme­sine rağ­men, siz hiç kim­s­eye taviz ver­mek iste­meye­ceksiniz. İlişki­l­erinizde yapıcı, güçlü, fakat denet­leyi­ci ola­cak­sınız. Eski dost­larını­zla bir araya gelebilirsiniz. Aşk yaşamınız­da yoğun bir etk­ileşim içine gire­ceksiniz. Part­ner­ini­zle bir­lik­te roman­tik gün­ler sizi bek­liy­or. Onun­la bir­lik­te sosyal aktivitel­er çerçevesinde grup toplan­tıları­na katıla­cak­sınız. Çevr­enizi genişlete­cek yeni tanış­malar part­ner­ini­zle bir­lik­te size yeni ufuk­lar aça­cak. Bu dönem, düşüncel­er arasın­da kuşak fark­lılığı yüzün­den çatış­malar çık­a­bilir. 

TERAZİ
Akıcı konuş­malarını­zla, karşınız­dak­i­leri savun­ma olanağı ver­me­den etki altı­na alıy­or­sunuz. Zihin­sel faaliyet­lerinizi güçlü bir şek­ilde dışa yan­sı­ta­cak­sınız. Karşınız­da­ki kişil­er, bu kadar yoğun bir pro­jeyi nasıl yapı­landırarak ortaya çıkardığınıza şaşıra­bilir­ler. Çevr­enizde sizin bil­geliğiniz­den fay­dalanacak çok kişiye önder­lik yapacak­sınız. Özel­lik­le mad­di konu­lar­da hiç kim­s­enin aklı­na gelmeyen konu­lar­da büyük par­alar kazan­abilirsiniz. Yaşam felse­fe­si ile ilgili değişen düşüncelere sahip ola­cak­sınız. Kişil­iğiniz ve tavır­larını­zla çeki­cil­iğinizi ortaya koyuy­or­sunuz. Ken­di­nizi daha çok beğeneceksiniz. Egonuzun yük­sek olması nedeniyle, bulu­nacağınız ortam­lar­da önce ken­di­nizi düşüneceksiniz. Odak­lanacağınız konu­ları iyi belir­liy­or ve başlangıçlar konusun­da oldukça cesaretli davranıy­or­sunuz. İstekl­eriniz konusun­da hırsınızı ve gücünüzü bir­leştirmek için ener­jinizi yoğun­laştır­mış durum­dasınız. Bil­inçaltınız­da takın­tı halinde bulu­nan ide­al­lerinizde yoğun­luk yaşay­a­cak­sınız. 

AKREP
Yeni­lik­ler konusun­da temkin­li olmalısınız. Bu neden­le; bek­len­ti­lerinizde yavaşla­malar ve gecik­mel­er ola­bilir. Bun­lara kafanızı fazla tak­ma­yarak, daha önce üzerinde yoğun­laştığınız ve karar verdiğiniz konu­larınızı bir an önce bitirm­eye çalışın. Bu ara­da bazı iş gecik­meleri de ola­bilir. Şimdiye kadar düşün­mediğiniz konu­lar­la aklınız karışa­bilir. Bazıları da meslek­leriyle alakalı değişim­lere hazır olmalıdır­lar. Bu dönemde daha fazla ener­ji sarf etm­eniz gereke­cek. Fanatik düşüncel­er içinde sıkışa­bilir ve ken­di­nizi kalı­plaşmış duygu­lar içinde bula­bilirsiniz. Ail­eni­zle geçin­mek için önem­li fır­sat­lar kapınız­da. Duy­gusal konu­larınıza bel­li bir hareket gelirken, ilişk­i­lerinizde takın­tılar yaşaya­bilirsiniz. Ortak dost­larını­zla bir­lik­te, iş bir­liği içinde ola­cağınız yeni bir döneme giriy­or­sunuz. Sosyal çevr­enizde sizin için her tür­lü fedakar­lığı yapacak dost­larınız ola­cak­tır. Çocuk­ları olan­lar, onların güzel haber­ler­ine şahit ola­cak­lar. Sosyal adalet duygu­larınızın atağa kalk­masıy­la, grup toplan­tılarınız­da hak­sı­zlık­ları yeri­ci konuş­malar yapa­bilirsiniz. 

YAY
Aile büyük­leri tarafın­dan destek göre­ceksiniz. Erkek kardeşler­le yaşanacak iş bir­lik­leri gün­deme gele­cek­tir. Geçen aydan beri çatış­ma potan­siyeli mev­cut olan aile içi ilişk­il­erde, anlaş­ma­zlık­ları artık ken­di aranız­da hal­let­miş olmanız gerekir. Eğer; hala bir sürtüşme yaşıy­or­sanız, tüm bu prob­lem­lere artık bir son vere­ceksiniz. Paranın gücünü tanıy­a­cak­sınız. Önem­li yatırım­larınızı nasıl yap­manız gerek­tiği konusun­da evren­den size Plü­ton desteği gele­cek­tir. Para kazan­ma konusun­da iddi­alı bir tutum izle­m­eniz sizi şanslı kıla­cak­tır. İçsel anlam­da ken­di­nizi ger­gin hissede­bilirsiniz. Sizin doğru düşünceleriniz çevr­enizde şok etk­isi yarata­bilir. Kişil­er üzerinde­ki izlen­im­leriniz sizi üze­bilir ve ken­di­nizi çevr­enize kap­ata­bilirsiniz. Ail­eni­zle ilgili iyi niyetli yak­laşım­larınız ebeveyn­leriniz tarafın­dan fark­lı anlaşıla­cak­tır. Dikkatli olmanız gereken bir dönem. Birey­sel çalış­malarınızı destek­leyi­ci yol­cu­luk­lar yapacak ve yap­tığınız yol­cu­luk­ların yurt dışı menşeli olması­na dikkat ede­ceksiniz. Yeni­lik­ler konusun­da temkin­li hareket ede­ceksiniz. Çevr­enizde­ki kişil­er sizin alışkan­lık­larınız konusun­da tep­kisel davran­abilir­ler fakat düşüncelerinizi inat­la savun­manız nedeniyle yeter­siz kala­cak­lar. 

OĞLAK
İş arkadaşlık­ları, grup çalış­maları gibi aktivitel­er ve kişisel tat­min­leriniz doğrul­tusun­da çalış­malar içinde ola­cak­sınız. Eğer bu tür grup çalış­maların­da esnek davran­mazsanız; düşüncelerinize karşı tep­kil­er ala­bilir ve ortak çalış­malarınız­da prob­lem­ler­le karşılaşa­bilirsiniz. Bazı karşıt düşüncelere karşı tak­tik­ler geliştir­m­eniz gereke­bilir. Ele aldığınız konu­ları zor­la­manın anlamı yok. Düşüncelerinizi akıcı bir şek­ilde ifade ederken, ikna yeteneğinizin etkin olması da gün­deme gele­cek ve istek­leriniz doğrul­tusun­da uygu­la­malar yapacak­sınız. Karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu gün­lerdesiniz. Ken­di­niz­den emin tavır­larını­zla onları etk­iliy­or­sunuz. Derin düşüncel­er içinde olmanız, anal­iz yeteneğinizin güçlü olması, “sakin-heye­can­lı-hareketli” tavır­lar arasın­da gel-git­leriniz olması çevr­enizin ilgisi­ni çeke­cek. Karşınız­da­ki kişinin düşünceleri­ni algılıy­or­sunuz. İlişki­l­erinizde yapıcı, güçlü, fakat denet­leyi­ci ola­cak­sınız. Eski dost­larını­zla bir araya gelebilirsiniz.
Bu dönem, düşüncel­er arasın­da kuşak fark­lılığı yüzün­den çatış­malar çık­a­bilir. Bazı dargın dost­larınızı bir araya getire­ceksiniz. Eski ve yeni dostluk­ların bir ara­da yaşanacağı ortam­lar­da bulu­nacak­sınız. 

KOVA
Karşılık­lı işlerde, borçlu duru­ma düşmek­ten kaçının. Ortak kazançlar konusun­da gergin­lik­ler yaşaya­bilirsiniz. İhtiya­cınız kadar alışver­iş yapın. Hede­flerinizde yal­nız­ca ego­larınızı kul­lanacak­sınız. Gele­cek kaygılarınız yüzün­den çok daha fazla çalışa­cak­sınız. Yeni pro­jeleriniz ortaya çıka­cak ve çevre­sel ilişk­i­lerinizin de katkılarıy­la ortak kazanç plat­for­mu oluş­tu­ra­cağınız çalış­maların içinde ola­cak­sınız. Azim­li ve hırslı yapınız sizi agre­sif yapa­bilir. Ener­jiniz doğru kul­lan­malı, insan­lara karşı baskıcı davran­ma­malısınız. Çevr­enize karşı uyum­lu, yardım­sev­er bir şek­ilde davranacak­sınız. Gün­lük hay­atınız­da hareketli ve bol aktiviteli gün­ler yaşay­a­cak­sınız. Bazılarınız, iş arkadaşları ile veya yan­ların­da çalışan kişil­er­le duy­gusal yakın­laş­malara gire­bilir­ler. Zeki ve güzel konuş­malarını­zla dikkat çeke­ceksiniz. Seçim­lerinizi fikir­lerinize uygun kişil­er­le yap­mak isteye­bilirsiniz. Ken­di­niz­den küçük veya büyük bir part­ner­le aşk yaşaya­bilirsiniz. Yardım­sev­er bir kişi­lik yapısıy­la karşılık bek­leme­den ver­mek­ten hoş­landığınız için, çevr­eniz tarafın­dan aranılan kişi ola­cak­sınız. Düzen­si­z­lik­ten nefret eden siz; daha ver­im­li işler çıkara­cak­sınız. 

BALIK
Sıra dışı değişim­lere hazır olun. Par­lak zekanız ve güçlü algıla­manız heye­can­larınıza önder­lik ede­cek­tir. Hızlı hareket ederken, yerinde dura­mayan bir imaj sergileye­ceksiniz. Ani olay­lar karşısın­da tep­ki­lerinizin olum­lu olması yan­lış ilişk­i­leri de başlata­bilir. Ener­jinizin akıcı olması detay­ları ve küçük ayrın­tıları da göz­den kaçır­manıza neden ola­bilir. İletişim ve hede­fleriniz konusun­da oldukça başarılı bir döneme gire­ceksiniz. Uzun süredir plan­ladığınız atılım­ları kolay bir şek­ilde gerçek­leştire­ceksiniz. Gücünün farkın­dasınız. Engel­leri hızlı bir şek­ilde atlat­a­cak­sınız. Sezgi­leriniz size başarılarınız konusun­da yardım­cı ola­cak­tır. İlişkinize yeni bir biçim ver­mek istiy­or­sanız, tanış­malar ve ortak çalış­malar için uygun bir dönem. Bu tar­ih­lerde his­lerinize yönelmeli ve değer verdiğiniz duygu­larını­zla ilgilen­mek için çıkan fır­sat­ları değer­lendirmelisiniz. Aşk hay­atını­zla ilgili ilginç gelişmel­er söz konusu ola­cak. Karşılaşa­cağınız güçlü ve kariy­er­li bir kişi ile iş yaşan­tını­zla bir­lik­te aşk yaşan­tınızı da pay­laşa­bilirsiniz. Bazılarının size katkıları ola­cak­tır. Uyum­lu ve yapıcı düşüncel­er içinde ola­cak­sınız. Ken­di­nize her zamankinden daha fazla güveneceksiniz. Bu dönemde karşı cins üzerinde çeki­cil­iğinizi kul­lanacak­sınız. 

Exit mobile version