GARDIROP MAGAZİN

Festive Hamster ile yeni yıl coşkusu

Fır­sat­lar­la dolu yıl­başı alışver­iş seçenek­leri, tüm ailenin key­i­fle vak­it geçire­bile­ceği etkin­lik­ler, can­lı müzik per­for­mansları, yeme-içme alan­ları ve tap­taze bir 2018 ruhuy­la dolu üç gün, şehrin yeni çekim nok­tası Tom­tom Kırmızı’da siz­leri bek­liy­or.

Düny­a­ca ünlü markalar­dan ilham veren butik tasarım­cılara kadar birçok alışver­iş imkanı sunan #Fes­tive­Ham­ster, 7’den 70’e herkes için özen­le seçilmiş moda, güzel­lik, aksesuar, yeme-içme ve ‘lifestyle’ markalarıy­la bir deney­im alanı sunuy­or.

Göz kamaştırıcı bir tar­i­hi dokuya sahip Tom­tom Kırmızı’nın avlusuna kon­um­lanan Hud­son İst­anb­ul, etkin­lik boyun­ca mis­afir­lere fark­lı bir yeme – içme deney­i­mi yaşatıy­or. Ana spon­sor­luğu üstle­nen Diesel, 22 Aralık Cuma gece­si ve co-spon­sor Adi­das 23 Aralık Cumarte­si gece­si gerçek­leştire­ceği sür­priz kon­septli özel dav­et­leriyle büyülü iki akşam sunuy­or.

Fjall­raven ve Cheap Mon­day gibi markaları bünyesinde barındıran Vit­ru­ta, Cari­bou Coffee’nin de araların­da bulun­duğu 30’un üzerinde markanın katılımıy­la Fes­tive Ham­ster 22–24 Aralık tar­ih­leri süresince, 10:00–20:00 saat­leri arasın­da devam ediy­or. Misk’in gerçek­leştire­ceği çiçek atö­lyesinin yanı sıra Lil’gaea’nın çocuk­lara özel atö­lye­si dikkat çeken etkin­lik­lerin arasın­da…

Etkin­liğin sürdüğü üç gün boyun­ca, co-spon­sor Audi’nin desteğiyle Nişantaşı’ndan Tom­tom Kırmızı’ya Audi Q2’lerle ulaş­mak mümkün.

Diesel’in ana spon­sor olduğu Fes­tive Ham­ster; Adi­das ve Audi, Dimes, Gener­ic Music ve Famelog’un spon­sor­luğu; Zubizu’nun iletişim spon­sor­luğu; Tom­tom Design­hood ile Argos – Gestin’in ev sahipliğinde ve L’Appart Pr işbir­liğiyle gerçek­leştir­iliy­or.

Katılım­cı markalar;

240 Derece, Aydan Öner, Be Mine Stu­dio, Blaze, B‑Rich, Calla Breeze, Cari­bou Cof­fee, Cool Bear, Der­math­i­ca, Diesel, Exquise, Fineap­ple, Gaia Edi­tions, Goodville, Home­made Aro­mat­er­api, Hap­pi­ly Ever Paper, Hud­son İst­anb­ul, I shot my man, İKSV Lale Kart, İstanbul’74, Kağıthane house­of­pa­per, Kara­batak, Khum Design, Krank Art Gallery, Kita­plarım için, Liff, Lil’­gaea, Lium Design, Man­ner, Mese­le, Mio­ka, Mir­i­mal­ist, Misk İst­anb­ul, Monx Brand, One Hand­made Ceram­ics, Root, Siyah Fare, Some­thing, Suzan.Headpiece, The Bag, Vit­ru­ta ve Why Note.

Etkin­lik süresince tüm gelişmeleri ve ren­kli detay­ları Instagram’da @tomtomkirmizi ve @lappartist hesaplarının yanı sıra, #Fes­tive­Ham­ster etiketinden de takip etmek mümkün.

NEREDE
Tar­ih: 22–24 Aralık
Saat: 10.00 – 20.00
Yer: Tom­tom Kır­mızı
Adres: Tom­tom Kap­tan Sokak, No: 1 34433 Bey­oğlu

Exit mobile version