GARDIROP MAGAZİN

Fauchon Paris yeniden hayatımızda

Yenile­nen ve tama­men değişen deko­rasy­onu, Barı, Şefi ve menüsü ile Fau­chon Paris yeniden hay­atımıza gir­di.

Zor­lu Center’in kalbinde yer alan mekanın­da günün her saati sizi ayrı bir lezzet serüve­nine dav­et eden Fau­chon Paris, aynı zaman­da yenile­nen Barı ile de şehrin caz­ibe nok­ta­ların­dan biri olmaya hazır­lanıy­or.

Ulus­lararası örnek pro­jeleri ile tanı­nan RMA Group’un bir yeni üye­si olan Fau­chon Paris, özgün lezzetleri ve yaratıcı sunum­larıy­la sezona iddi­alı bir gir­iş yapıy­or.

İkonik Fran­sız markası Fau­chon Paris, Zor­lu Center’ın kalbinde­ki yerinde yeni kon­sep­ti, deko­rasy­onu, ekibi, barı ve menüsü ile mis­afir­ler­ine Fran­sız lezzetlerinden ve kültürün­den yeni deney­im­ler yaşat­maya başlıy­or.

Fran­sız yaşam biçi­minin sem­bolü haline gelmiş olan Fau­chon Paris, sabahın erken saat­lerinde başlayan servisi ile yenile­nen menüsünde yer alan “Fau­chon Ham­burg­er”, “Limon­lu Tavuk” ve “Safran­lı Karides Risot­to” lezzetleri ile büyük beğeni topluy­or.

Şefin özel dokunuşları ile hazır­lanan “Somon Fümeli Mil­föy”, “Hel­lim Kru­vasan”, “Dana Kabur­ga” ve “1886 Fau­chon Sala­ta” yemek tutkun­ları­na yaratıcı sunum­ları ile ziyafet yaşatıy­or.

Göz alıcı Patis­serie bölümünde, kendi­leri­ni şımart­mak isteyen tatlı tutkun­ları­na Fran­sız ikonik tatlıların­dan Fau­chon imza lezzetleri karamel­li, bit­ter, sütlü çiko­latalı ve limon­lu ekler ve vanilyalı, çiko­latalı, limon­lu, ahududu­lu, antep fıstık­lı ve karamel­li makaron alter­nat­i­fleri sunuluy­or.

Fau­chon Paris yenile­nen barın­da her gün can­lı DJ per­for­man­sı ile müzik sev­er­ler için de key­i­fli bir lezzet durağı ola­cak.

Fau­chon Paris, yemek pişir­menin sanat­sal yönü ile ön plan­da olan Fran­sız mut­fağın­dan özel tat­ları ile yenile­nen şık atmos­ferinde sezona hareket getiriy­or.

Exit mobile version