GARDIROP MAGAZİN

Fashion Week İstanbul Katılımcı Tasarımcıları Açıklıyor

Türkiye’nin en önem­li moda etkin­liği Fash­ion Week İst­anb­ul için geri sayım başladı!

Fash­ion Week Istan­bul, diji­talle fizik­seli bir araya getiren hib­rit yapısıy­la, mekan spon­soru Soho House Istanbul’da 14 Mart’ta düzen­lenecek kick-off par­tiyle beraber kapılarını açmasının ardın­dan 15–18 Mart 2022 tar­ih­leri arasın­da gerçek­leşe­cek. Fash­ion Week Istan­bul yeni hib­rit yapısı sayesinde moda film­leri gös­ter­im­leri, defile ve kolek­siy­on sunum­ları gibi çeşitli etkin­lik­ler­le hem Türkiye’den hem de yurt dışın­dan sek­törün önem­li oyun­cu­larını bir araya getirirken, aynı zaman­da diji­tal plat­form­lar­dan ve Fash­ion Week Istan­bul res­mi adresi fashionweek.istanbul adresin­den, res­mi Insta­gram hesabı @fwistanbul’dan ve #fwis­tan­bul hashtag’i üzerinden takip edilebile­cek.

KATILIMCI TASARIMCILAR

Fash­ion Week Istan­bul kap­samın­da kolek­siy­on­larını sergileye­cek 18 tasarım­cı ile 8 New Gen by İMA ve KARMA by İMA genç tasarım­cısı bulunuy­or. BASHAQUES, CEREN OCAK, DB BERDAN, DICE KAYEK, EMRE ERDEMOĞLU, GOKHANYAVAS, MERT ERKAN, MURAT AYTULUM, NİHAN PEKER, NİYAZİ ERDOĞAN, ÖZLEM ERKAN, RED BEARD BY TANJU BABACAN, SELEN AKYUZ, SEZGI TUZEL, SUDIETUZ, T.A.G.G, TUĞBA ATASOY ve Y+ YAKUP BICER haf­ta boyun­ca Son­ba­har-Kış 2022/23 kolek­siy­on­larını sunacak olan mar­ka ve tasarım­cılar arasın­da yer alıy­or. NEW GEN BY İMA kap­samın­da genç tasarım­cılar BERFİN ÖZGÜR, NAZLICAN TÜRKER, ÖYKÜ ECE UZA, SELİNA ALP, ŞEYMA HAMAMCI ve KARMA BY İMA kap­samın­da genç tasarım­cılar AYCAN HAKALMAZ, BEYZA EYÜBOĞLU, EZGİ YILDIRIM kolek­siy­on­larını sek­törün beğeni­sine sunacak­lar.

İst­anb­ul Hazır Giy­im ve Kon­fek­siy­on İhrac­atçıları Birliği’nin (İHKİB) orga­ni­za­sy­onuy­la düzen­le­nen FWI; T.C. Ticaret Bakan­lığı öncülüğünde Türkiye İhrac­atçılar Meclisi (TİM) tarafın­dan destek­len­mek­te ve Moda Tasarım­cıları Derneği (MTD) ile İst­anb­ul Moda Akademisi (İMA) iş bir­liğinde yürütülmek­te­dir.

 

Exit mobile version