GARDIROP MAGAZİN

Farmasi ile kusursuz bir kış görünümü

Far­masi ile kış ren­k­ler­ine bürün­m­eye başladığımız bugün­lerde güzel ve çeki­ci olmanın sır­larını veriy­or.

Kış mevsi­mi kapımızı çaldı. Yak­laşan soğuk­lar bizi grilere büründürme­den, stil­im­ize biraz sıcak­lık kat­manın tam sırası. Her zevke ve ihtiy­a­ca yöne­lik makyaj ürün­leriyle kadın­ların hay­al­ler­ine doku­nan Far­masi, kışın çeki­ci bir görünüş isteyen makyaj tutkun­ları­na pek çok öneri sunuy­or.

Far­masi Intense Col­or Ruj, özen­le seçilmiş trend ton­larını ve mükem­mel dudak bakımını bir ara­da sunuy­or. Gündüz­den gec­eye rahatlık­la kul­lan­abile­ceğiniz Intense Col­or Ruj, bir­birinden fark­lı renk seçenek­leriyle kadın­ların ilgi odağı oluy­or. Yoğun renk veren ve kolay sürülen ipeksi bir yapıya sahip olan Intense Col­or Ruj, son derece çeki­ci dudak­lar ile kış boyun­ca hoş bir görünümün kapısını aralıy­or.

Daha dol­gun ve daha çarpıcı kir­pik­ler ile gözler mükem­mel görünüme kavuşuy­or. Kir­pik­lerde vuru­cu bir etki yaratan Far­masi Star Look Maskara, özel çam şek­lin­de­ki fırça tasarımı ile kir­pik­lerinize tek dokunuş­ta daha fazla maskara uygu­la­ma imkanı sağlıy­or. Star Look Maskara ile kir­pik­lerinize dipten uca ekstra dol­gun­luk ve hacim ver­erek, hay­al ettiğiniz kusursuz kir­pik­leri yarata­bilir, ürün içer­iğin­de­ki Ker­atin, Vit­a­min E ve Provi­t­a­min B5 içer­iğiyle ile kir­pik­lerinize bakım yapa­bilirsiniz.

Yenile­nen Far­masi Stay Mat­te Fondöten, kışın çeki­ci bir görünümün kapısını aralıy­or. Teninde ipeksi matlık his­set­mek isteyen­lerin ter­cih ede­ceği Stay Mat­te Fondöten, suy­la temas etse de akma ve bulaş­ma yap­mıy­or, gün boyu kalıcılık sunuy­or. Mul­ti­min­er­al kom­pleks etk­isiyle par­lak­lık kon­trolü ve yük­sek kap­atıcılık­la mat bir görünüm sağlayan Stay Mat­te Fondöten, par­la­ma ve yağlan­ma prob­lem­leri­ni önle­mek için özel olarak geliştir­il­di. Stay Mat­te Fondöten, aynı zaman­da cilt üzerinde maske hissi bırak­madan kusursuz bir örtücülük sunuy­or.

Ter­ra­cot­ta Pudra ile bu kış cil­di­nizde pro­fesy­onel makyaj görünümü elde etm­eye hazır mısınız? Mükem­mel kalıcılık sağlayan for­mülü ile makya­jınızı sabitleyen Far­masi Ter­ra­cot­ta Işıltılı Pudra, kad­ifem­si ve göz alıcı bir bitiş sağlıy­or. Çok amaçlı pudrayı dil­ers­eniz tüm yüzünüze pudra olarak, dil­ers­eniz allık olarak kul­lan­abilirsiniz.

Exit mobile version