GARDIROP MAGAZİN

Eylül Ayı Burç Yorumu

Eylül ayın­da burçları nel­er bek­liy­or? Han­gi burçlar yeni aşk­lara ve fır­sat­lara yelken açıy­or? Hangi­leri yeniden güç topla­mak için ken­di içine dönüy­or? Fil­iz Özkol’un yoru­muy­la bu ayın size nel­er getirdiği­ni öğrenin! 

KOÇ
Çevr­enizi etk­ile­mek için bun­dan daha uygun bir ay bula­mazsınız. Ener­jinizin farkın­dasınız. Mad­di konu­lar­da kimseden yardım almadan iler­liy­or­sunuz. Hesaplarınızı ince bir şek­ilde yap­manız size bel­li bir disi­plin getiriy­or. Arkadaşlarınız karar­larınıza arkadaşlarınız destek
vere­cek. Hede­fleriniz, uzak ülkel­erde yapacağınız başarılı çalış­malar gibi arzu ve istek­leriniz yoğun­laşarak, yaşam sürecinizi emin adım­lar­la şekil­lendiriy­or. Pes etmey­erek sabır­la hedefe yak­laşıy­or­sunuz. Yazış­malar ve haber­leşme konusun­da yaşay­a­cağınız aksi­lik­ler ortak­lık ilişk­i­lerinize de yan­sıy­a­cak­tır. Finans evini­zle ilgili birçok fır­sat yakalay­a­cak ve paranızı zekice değer­lendi­re­ceksiniz. Bu ara­da, aile büyük­lerinden biri size mad­di konu­lar­da destek vere­bilir. Ala­cağınız bu destek sizi rahat­lat­a­cak­tır. Kalıcı değer­lerin peşin­desiniz. 

BOĞA
Bu ay, aile içinde yap­mayı arzu­ladığınız değişi­mi gerçek­leştire­bilirsiniz. Çevr­enizde sevilen bir kişi olduğunuz için kolaylık­la destek ala­bile­cek bir kariz­maya sahipsiniz. Bu ara­da, kesin­lik­le part­ner­inizin fikri­ni kulak ardı etmeyin. Başkalarının fikir­leri bazı anlar­da size anlam­sız gelebilir. Fakat, şunu unut­ma­manız gerek: Gün­dem­i­nizde­ki konuy­la ilgili olarak en uzak ve ilgi­siz bir kişinin söyleye­ceği tek bir kelime bile, işin seyri­ni değiştire­bile­cek yeni fikir­lerin kafanız­da oluş­masını sağlaya­bilir. Arkadaşlarını­zla konuşurken bazen hiç gerek­siz şek­ilde sivri sözler ediy­or­sunuz. Bu o kadar anlık oluy­or ki, geri dönüş için zaman bile bulamıy­or­sunuz. Bu yapınızı en kısa zaman­da çözüme kavuş­tur­manız gerekiy­or. 

İKİZLER
Karşınıza birçok fır­sat ve alter­natif çıka­cak. Ener­jinizi doğru kul­lanacağınız anları seçe­ceksiniz. Bu ay yakın ilişk­i­lerinizde­ki bazı sorun­lar konusun­da dost­larınızın fikir­leri­ni almaya çalışın. Kariy­erinizi grup çalış­maları
ile destekleye­ceksiniz. Aşk yaşamınız­da görmez­den geldiğiniz konu­lar sorun haline gelebilir. Geçmişte yaşadığınız bir ilişkinin tekrar gün­deme gelme­si söz konusu. Önce­ki zaman­lar­da verdiğiniz karar­ları uygu­la­ma olanağı bula­cak­sınız. Arkadaşlarını­zla aranız­da bazı sorun­lar çık­a­bilir veya pay­laşım içinde olduğunuz kişil­er­le fikir ayrılık­ları yaşaya­bilir, ilişk­i­lerinizi yargılaya­bilirsiniz. Karşı cins üzerinde gizem­li bir etki bırak­a­biliy­or­sunuz. “Man­tık mı, yok­sa duygu mu” çelişk­isi yaşata­biliy­or­sunuz. İki­li ilişk­i­lerinize hiç kim­seyi karıştır­ma­mayı öğren­melisiniz. 

YENGEÇ
Bu haf­ta özel­lik­le olay­lara bakış açınız­da bir mizah gizli. Fark­lı görüşte­ki kişi­leri bir araya toplaya­bilirsiniz. Bu haf­ta, iddi­alı tavır­larını­zla ortaya çıkıy­or ve toplum­da dikkat çeki­ci işler yap­mak istiy­or­sunuz. Uzun süredir bek­lediğiniz tek­liflere sıcak bak­a­bilirsiniz. Part­ner­inizin üzerinizde­ki baskısın­dan sıkıla­cağınız bir aydasınız. Sizin­le ilgili ayrın­tılar, her konu­da onun ilgisi­ni çekiy­or. Üste­lik bazı konu­ları son­radan aklınıza takıy­or ve geç kalın­mış bir kaprisle ortaya çıkıy­or­sunuz. Sevdiğiniz kişi­lerin sizi anla­masının mümkün olmadığı bir alan­da paslaş­malar yaşa­manız sizi oldukça geriy­or. Son gün­lerde gerek­siz detay­lar yüzün­den canınız bir hayli sıkkın. Sebep siz değilsiniz, unut­mayın! Arkadaşlarını­zla bir­lik­te ide­al­lerinizi gerçek­leştire­ceğiniz seya­hatler yapa­bilir, zevk­li zaman geçire­bilirsiniz. 

ASLAN
İş bağla­ma konusun­da oldukça başarılı bir per­for­mans sergileye­ceksiniz. İş yerinde yöneti­ci pozisy­onun­da çalışıy­or­sanız, şir­ke­tinize mad­di kazanç sağlay­a­cak birçok anlaş­maya imza ata­cak­sınız. Çalıştığınız iş yerinde mem­nun olmadığınız durum­lar söz konusu ise değişik iş tek­lifleri­ni değer­lendi­re­bilirsiniz. Azim­li ve hırslı yapınız sizi agre­sif yapa­bilir. Ener­jinizi doğru kul­lan­malı, insan­lara karşı baskıcı davran­mak­tan kaçın­malısınız. Ken­di­niz­den yaşça büyük kişil­er­le olum­lu iş bir­liği oluş­tu­ra­cak, onların desteği­ni hissede­ceksiniz. Egonuzu tat­min etmek için elin­ize geçe­cek fır­sat­ları akıl­lı­ca kul­lan­malısınız. Olay­lara yöneti­ci bir tavır­la yak­laşıy­or­sunuz. İyi niyetli dost­larınızın size önere­ceği tek­liflere hayır deme­den önce düşün­melisiniz. 

BAŞAK
Mad­di konu­lar­da bek­lediğiniz fır­sat­ları yakala­mak ve iş olanaklarınızı genişlet­mek için uygun bir dönemdesiniz. Sağ­duyuyu ve sakin­liği elden bırak­ma­malısınız. Bu şek­ilde davrandığınız­da ortaya çıka­cak zor pozisy­on­lar­dan başarıy­la sıyrıla­cak­sınız. Çevr­enizde gelişen olum­suz olay­lar karşısın­da ger­gin gün­ler yaşaya­bilirsiniz. Sorun­ların dışın­da kalmayı başardığınız müd­de­tçe sinir sis­tem­i­nizi koruya­bilirsiniz. Pro­fesy­onel alan­da başarınız art­tıkça, iyi fır­sat­lar da ayağınıza gele­cek. İş arayan­lar yeni tek­lifleri değer­lendi­re­bilir­ler. Doğru işi ve doğru zamanı bu dönemde yakalaya­bilirsiniz. Ayrı­ca, ikna kabiliyetiniz artıy­or. Kal­a­balık ortam­lar­da gözlem­ci tarafınız öne çıka­cak. Güçlü istek­lerinizi bir kenara bırakarak ken­di­nizi sakin­liğe tes­lim edin. Düşüncelerinizi pay­laş­mak­tan hoşlan­may­a­cağınız bir ay. 

TERAZİ
Duy­gusal iniş ve çıkışlar yaşıy­or­sunuz. Artık kuşku içinde “yarın ne ola­cak” diye sor­mayı ve belir­si­z­lik­leri kafanız­dan atın. Part­ner­iniz de bu konu­da bazen şaşırıp kalıy­or. Oysa temelinde derin man­tık adım­larını kul­lanan bir yapınız
var. Kıskançlık­tan öte sahipleni­ci yapınız, çevr­enizde yan­lış anla­malara neden ola­biliy­or. İçinde bulun­duğunuz durum­da arkadaşlarınızın öner­i­leri ile kafanız iyice karışıy­or. Arkadaş çevr­enizde size destek vere­cek özel dost­larını­zla bir ara­da ola­cak­sınız. Yaşam kalit­enizde, bel­li bir orta­la­manın altı­na düşmek istemediğiniz için, dost­larınızı da bu yönde seçmek istiy­or­sunuz. İletişim içinde olduğunuz arkadaşlarını­zla bu haf­ta iş bir­liği yapacağınız önem­li konu­lar gün­deme gele­cek. Bu ay çevr­eni­zle yoğun iletişim içinde ola­cak­sınız. 

AKREP
Güneş kariy­er evinize çok yakın ve sizi baskıcı yapıy­or. Bir­lik­te çalıştığınız kişil­er­le aranız­da kura­cağınız diyaloglar çok önem­li. Baskıcı davran­mak istemiy­or­sunuz; fakat olay­ların boyut­ları davranış biçi­minizi olum­suz etk­ileye­biliy­or. Kişisel ilişk­i­lerinizde karşı tarafın sorun­larını büyüt­mez ve kişisel algıla­mazsanız, her şey daha iyi ola­cak. Bu ay katıla­cağınız toplan­tılar­da doğru kişil­er­le tanışa­cak­sınız. Yük­sek mevkide bulu­nan güçlü kişil­er­den destek ala­cak­sınız. Kariy­eriniz gün­den güne önem kazan­maya başlıy­or. Bu dönem, göz doldu­ra­cak davranışlar­da bulu­nacak, yeni arkadaşlar edineceksiniz. İlgi çeken konuş­malarını­zla karşınız­dak­i­leri ikna ede­cek, fikir­lerinin değişmesi­ni sağlay­a­cak­sınız. İkna kabiliyetiniz artıy­or. 

YAY
Bu ay etk­ileneceğiniz bir kişi, daha son­ra yaşamınız­da büyük bir yer kaplay­a­cak. Bel­ki de diğer tüm işlerinizi askıya ala­cak­sınız. Bu ilginç aşk sizin için oldukça önem­li. Evli ve aile sahibi olan­lar ise geçmişte yaşadık­ları olum­suz olay­ları çözümleye­cek­ler. Sosyal çevr­eniz içinde etkin­liğiniz artıy­or. Keşi­flere hazırsınız. Aklınıza esen konu­lar­da başarılısınız ve bu konuyu aşk hay­atınıza yan­sıtıy­or­sunuz. Acele­ci tav- ırlarınız yüzün­den zarar görmek istemiy­or­sanız, dikkatli olmalısınız. Bulun­duğunuz ortam­lar­da sizi fark etmeleri­ni bek­leme­den öne atıla­cak­sınız. Başlat­tığınız tüm çalış­maları inat­la sürdüre­cek ve sonu­ca gide­ceksiniz. Fizik­sel anlam­da oldukça çeki­ci ve aktif bir tavır için­desiniz. 

OĞLAK
Bu ay oldukça key­i­fli gün­ler geçire­ceksiniz. Yaşamın tadını çıkartın. Ken­di­nizi şımartın, hay­atın zevk­ler­ine varın. Artık fizik­sel anlam­da ken­di­nizi ener­jik hissede­ceğiniz
için, aşk kaça­mak­ları­na da hazır­lan­malısınız. Tanıştığınız kişilere dikkat edin. Biriyle özel duygu­lar pay­laşa­bilirsiniz. Arkadaşlık ilişk­i­lerinize yargılayıcı bak­ma­malısınız. Onların fikir­leri­ni beğen­meye­bilirsiniz. Oysa, ener­ji yük­lüsünüz ve güçlü bir potan­siyele sahipsiniz. Ken­di­nize güven­melisiniz. Kararsı­zlık yaşadığınız anlar­da arkadaşlarınız­dan yardım ala­cak­sınız. Uzun süredir gizlediğiniz plan­larınız uygu­la­ma aşa­ması­na gelirken, sevdiğiniz işleri pratik yaşa­ma geçir­miş ola­cak­sınız. Mesle­ki aşk­ların da gün­demde ola­cağı bir dönem. İş ve ortak­lık tek­lifler­ine açık­sınız. Bir­lik­te çalıştığınız kişil­er­le takış­ma­maya çalış­malısınız. 

KOVA
Koşullar ile içsel tep­ki­lerinizi den­gele­mek zorun­dasınız. Bazı gizli konu­ların açığa çık­ması, çözüm yol­larını da beraberinde getire­cek. Önem­li arkadaşlarınızın desteği, sizin bil­gi­lerini­zle bir­leşe­cek ve ortaya yepyeni şekillerde size yeni pozisy­on kazandıra­cak çalış­malar ortaya çıka­cak. Fark­lı düşünüy­or, fark­lı hareket ediy­or, fakat duru­ma hakim oluy­or­sunuz. İns­anl­ar siz­den etk­ilenirken karşı çıkamıy­or­lar. Riskler konusun­da temkin­li davran­malı ve öfk­enizi kon­trol etmelisiniz. Siz özgür­lük ve aşk insanısınız. Üste­lik ihti­raslı aşk­larınız dillere destan! Bu ay man­tık­lı ve kalıcı bir aşka dönüşe­bile­cek önem­li duygu­lar peşin­desin- iz. Karşılaşa­cağınız kişil­erde fark­lı özel­lik­ler arıy­or­sunuz. Plan­larınızı gizli tut­mak istiy­or­sunuz, fakat çevr­enize duvar örm­eniz zor ola­bilir. 

BALIK
Duygu­larınız­da fark­lı bir man­tık var. Sizin­le ilgili konu­lara, başkaları tarafın­dan yorum getir­ilme­sine karşısınız. Part­ner­ini­zle bir­lik­te vere­ceğiniz karar­lar önem kazanacak. Yaşam kalit­enizi artır­ma konusun­da gös­ter­diğiniz olum­lu çaba sonuç veriy­or. Üst düzeyde kişil­er­le görüşmeleriniz ola­cak ve fikir­lerinizi karşı tarafa kab­ul ettire­ceksiniz. Aile içinde anlaş­ma­zlık konusu olan ve aslın­da çok kolaylık­la halledilebile­cek bir konu­da detay­ları konuşa­cak­sınız. Israr­cı olmazsanız sorun kalmay­a­cak. Çevr­enizde sanat­sal olay­ların gün­dem kazanacağı bir dönem. Kişisel çabalarınızı işinize rahat bir şek­ilde aktara­bile­ceksiniz. Eski hata­larınızın sizi tekrar rahat­sız etmesi­ni engelle­mek sizin elin­izde. İletişim konusun­da oldukça başarılı işler çıkara­cak­sınız. 

Exit mobile version