GARDIROP MAGAZİN

Exquise’den #HybridTales

Mer­cedes-Benz Fash­ion Week Istan­bul podyu­mun­da ikin­ci kez yer alan Exquise, “Yaşadığın hay­atı sev, sevdiğin hay­atı yaşa!” mot­to­suy­la #Hybrid­Tales isim­li İlkbahar/Yaz 2019 kolek­siy­onunu sun­du.

Kolek­siy­on, sezo­nun büyük bir bölümünü şehirde geçirmek duru­mun­da olan, ancak devam­lı keşfetme ve seya­hat etme arzusuna sahip ve bu tutkuyu şehirli hay­at­ların­da­ki stil­ler­ine yan­sı­tan kadın­lar­dan ilham alıy­or.

Sıcak yaz akşam­ların­da özlem duyu­lan serin­liği roman­tik şehirli kadın­lara his­set­tirmeyi arzu­layan Exquise İlkbahar/Yaz 2019 kolek­siy­onun­da pas­tel ton­lar­dan oluşan beyaz, mint, mer­can, lila gibi renk kom­bi­nasy­on­ları ile hafif ve doğal kumaşlar bir ara­da kul­lanılıy­or.

Uçuşan volan­lar, roman­tik çiçek desen­leri ve vazgeçilmez çiz­gi ve puan­tiyel­er ise kolek­siy­onu tamam­layan diğer özel­lik­ler.

Seyyah şehirli kadın­ların dünyaya ve doğaya sadık, keşfet­meyi sev­en misy­on­er ruhu kolek­siyon­da­ki toprak ton­larıy­la hay­at buluy­or.

Doğadan ilham alan desen­ler­le bir ara­da kul­lanılan keten kumaşlar, Exquise kadını­na mod­ern bir seyyah ima­jı veriy­or.

Cesur form­ların kul­lanıldığı kolek­siyon­da, bel kıvrımı­na vur­gu yapan etek ve elbisel­er, bacak boyunu cesur­ca ortaya çıkaran yırt­maçlar, hacim­li kol form­ları, uçuşan pilisel­er, üç boyut­lu çiçek­ler ve bon­cuk­lu büyük püsküller­le tamam­lanan bağcık­lar ön plan­da.

Fark­lı doku­ları renk zengin­liğiyle bir ara­da kul­lan­mayı sev­en Exquise, yepyeni form ve ren­k­lerin tanıtıldığı İlkbahar/Yaz 2019 kolek­siy­onunu, hay­at­larımızı saran sosyal medya pay­laşım­ların­dan ilham alan bir kon­sep­tle sunuy­or.

Sürek­li seya­hat­teymişçe­sine yapılan pay­laşım­lar­dan etk­ile­nen şehird­e­ki yaşam­larımızı ironik bir şek­ilde anla­tan defilenin kon­sep­ti, sosyal medyayı takip ettiğimiz akıl­lı tele­fon, tablet ve diz üstü bil­gisa­yar aracılığıy­la tatil stilin­in gün­lük şehirli sti­line yan­sıyan tavrı­na dikkat çekiy­or.

Tasarım direk­tör­lüğünü Ebru Atılgan’ın üstlendiği Exquise İlkbahar/Yaz 2019 defilesinin kore­ografisi Öner Evez’e ait. M.A.C. pro­fesy­onel makyaj artist­lerinin hazır­ladığı makya­ja, Makas ekib­inin tasar­ladığı saçlar eşlik ediy­or.

Exit mobile version