GARDIROP MAGAZİN

Exquise’in Hayali

220 parçadan oluşan Exquise İlkb­ah­ar Yaz 2021 Kolek­siy­onu “Imag­i­na­tive Trav­el­er” fark­lı fark­lı birçok kadının ve o kadın­ların hikayelerinin bir ürünü…

“Hep­imizin fark­lı zevk­leri, hay­at görüş­leri ve seçim­leri var. Hep­imiz fark­lı ülkel­erde yaşıy­oruz. Hay­at­larımız­da ve dünya­da olağanüstü durum­lar, sıkın­tılar, özgür­lüğümüzde kısıt­la­malar, alıştığımız düzenin dışı­na çık­mamız gereken durum­lar ve karar­lar ola­biliy­or. Fakat özgürce dışarı çıka­madığımız gün­lerde bile hay­al gücümüz hep en özgür, en bize ait, en iler­lemeyi sağlayan…

Bir düşünün ve hay­al kur­mak­tan vazgeçmeyin; zih­ninizde her gün fark­lı bir yere seya­hat edip, vardığınız yerin moodu’na girip, ora­da yaşayan kadın­ların stiliyle gününüzü yaşa­maya ne der­siniz?  İrlanda’da çay par­tisinde, New York’ta ya da İstanbul’da bir yer­den bir yere koş­tu­rurken, Paris’te müzeleri gez­erken ya da Barcelona’da palmiyelerin arasın­da…

Nerede olduğu­muzun, nerede yaşadığımızın, günü nasıl geçirdiğimizin bir öne­mi yok! Exquise kadın­larının ortak nok­tası; hay­atın tüm getirdik­ler­ine rağ­men yaşa­ma ener­ji­lerinin, renk ve desene hayran­lık­larının, sıradan­lık­tan uzak olma istek­lerinin peşi­ni bırak­ma­maları…”

Kolek­siyon­da, Exquise’in her sezon mer­ak­la bek­le­nen parçaların­dan olan elbisel­er; Casu­al Smart keten elbisel­er, viskon krep Tea Par­ty elbiseleri, fit krep kok­teyl elbiseleri, göm­lek elbisel­er, şifon uçuş uçuş elbisel­er ve detay­larıy­la fark yaratan mod­eller olarak birçok alter­nat­i­fle karşımıza çıkıy­or. Aynı zaman­da kolek­siy­onun dikkat çeken parçaları arasın­da Jakar Trençkot’lar, ceketler, krep tulum­lar, pamuk­lu göm­lek­ler, etek, şort ve pan­tolon­lar yer alıy­or. 

Exquise’in imza­sı haline gelen fuşya, turun­cu, turkuaz, lime gibi par­lak ren­kler Imag­i­na­tive Trav­el­er kolek­siy­onunun ana renk pale­ti­ni oluş­tu­rurken, haki, olive, camel, kemik ve beyaz gibi doğal ren­kler de tasarım­lara eşlik ediy­or. 

Dan­tel geçişler, etek uçların­da aplikel­er, nakış ve taş/boncuk işlemeli detay­lar ise Exquise kadını için yine heye­can veri­ci bir etki yaratıy­or.

 

Exquise, zaman mekan fark etmek­sizin size hep iyi his­set­tiren ve anılar birik­tirdiğiniz bir yol arkadaşı… Hazır­sanız, ‘Umut Veren Yolculuklar’a çık­maya başlıy­oruz.

Exit mobile version