GARDIROP MAGAZİN

Evde Bakım Zamanı

Evde Bakım Zamanı: Tüm dünyanın eve kapandığı bu dönemde kendimizi tanı­mak ve güzelleşmek için bol bol zamanımız var. Kendimize iyi bak­manın ve sağlık­lı görün­menin daha da önem kazandığı bu gün­lerde, düny­a­ca ünlü markaların ruhunuza ve cil­di­nize iyi gele­cek olan evde bakım ürün­leri­ni sizler için derledik.

SAĞLIKLI SAÇLAR
Ünlü markaların vitamin takviyeli yağları ve saç renginizi koruyan şampuanları ile daha sağlıklı ve ışıltılı saçlara kavuşabilirsiniz.

Bal­main

ARGAN YAĞI SERUMU
Saçınızın yumuşak bir görünüme kavuş­ması­na yardım­cı oluy­or. Nem­li veya kuru saçınıza masaj yaparak uygu­laya­bile­ceğiniz serum, duru­la­ma gerek­tir­miy­or. Tüm saç tip­leri için kul­lanıla­biliy­or.
BALMAIN 224 TL

Sis­ley

BİTKİ ÖZLERİ
Saç derisi­ni can­landıran ve güçlendiren Sis­ley Revi­tal­iz­ing Serum, yük­sek kon­santrasyon­da­ki min­er­aller, vit­a­min­ler, bit­ki özleri ve pro­tein­ler­den oluşan özel içer­iği ile saç dökülmesi­ni yavaşlatarak, daha güçlü ve yoğun saçlara sahip olmanıza yardım­cı oluy­or.
SISLEY 1.320 TL

Ave­da

EXTRA PARLAKLIK
Aveda­Col­or Con­serve Şam­puan, ağır­laştır­mayan bit­ki özleri içeren for­mülü ile boy­alı saçların can­lılığını ve rengi­ni koruy­or. Düzen­li kul­lanıldığın­da saçlara ekstra ışıltı ve par­lak­lık kazandırıy­or.
AVEDA 56 TL

Philips

DOĞAL VE PARLAK SAÇLAR
Doğal görünüm­lü ve hari­ka par­lak­lık­ta saçlara kavuş­tu­ran Style­Care Essen­tial, üçlü fırça ucu tasarımı ile saç derisi­ni ısı­dan korurken saçı da nazikçe açarak düzleştiriy­or. İki fark­lı ayarı ile saça uygun sıcak­lığı ayarla­maya olanak sağlayan Style­Care Essen­tial Isıt­malı Düzleştirme Tarağı, tur­ma­lin seramik kapla­masıy­la pürüzsüz ve elek­trik­len­meyen bir görünüm vaat ediy­or.
PHILIPS 319,99 TL

Evde Bakım Zamanı — L’oréal Paris Mag­ic Retouch

ANINDA ETKİ
L’oréal Paris Mag­ic Retouch beya­zlar için anın­da kap­atıcı sprey 3 saniyede dip beya­zlarını kap­atıy­or, kadın­ların mükem­mel görünüme ulaş­ması için en hızlı çözümü sunuy­or.
L’ORÉAL PARIS 51,99 TL

DERİNLEMESİNE TEMİZLEYİN
Sık yıkama ve dezenfektan ürünler nedeniyle yıpranan ellerinizi ve  derinlemesine temizlediğiniz cildinizi nem ve ışıltı veren maskelerle destekleyebilir, yatmadan önce uygulayacağınız serumlarla nemlendirebilirsiniz.

Evde Bakım Zamanı — Byre­do Bal D’Afrique El Kre­mi

ELLERİNİZ TAZELENSİN
Sık yıka­ma sebe­biyle, her zamankinden daha çok neme ihtiyaç duyan ellerin ihtiyaçlarını karşılayan Byre­do Bal D’Afrique El Kre­mi içer­iğin­de­ki yüzde 20 oranın­da shea yağı, A, D ve E vit­a­min­leri ile cil­di yeniliy­or ve can­landırıy­or.
BYREDO 260 TL

Evde Bakım Zamanı — Estee Laud­er Advanced Gece Seru­mu

YAŞLANMA KARŞITI
Yaşlan­ma belir­ti­lerinin azal­ması­na yardım­cı Estee Laud­er Advanced Gece Seru­mu, özel Chronolux­CB™ teknolo­jisi ile cil­di­nizi gece boyun­ca tazeliy­or. For­mülün­de­ki Hyalüronik Asit ile nemi cilde hapsederek, yüzde­ki çiz­gi ve kırışık­lık görünümünün büyük oran­da azal­ması­na katkı sağlıy­or.
ESTEE LAUDER 559 TL

Evde Bakım Zamanı — Yves Saint Lau­rent Or Rouge Mask

GÜÇLÜ İÇERİK
Krem for­munda­ki Yves Saint Lau­rent Or Rouge Mask, Atlas dağların­da yetişen nadir safran bitk­isin­den elde edilen “Or Rouge Gfc” mad­desi­ni içeriy­or. Yaşlan­ma belir­ti­leriyle savaşan güçlü içer­iği ile cil­di yeniliy­or ve büyü­leyi­ci bir par­lak­lık sunuy­or.
YVES SAINT LAURENT 2.100 TL

İYİ HİSSETTİREN NEM DENGESİ
Yüzünüz kadar vücudunuz da en iyi bakımı hak ediyor. Karantina günlerinde duş jelinden, vücut bakım yağlarına, sıkılaştırıcı kremlerden ve peeling’lere kadar cilt tipinize uygun bakım ürünleriyle, kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Evde Bakım Zamanı — Clar­ins Body Fit

SIKILAŞTIRAN ETKİ
Clar­ins Body Fit, selülit karşıtı şekil­lendiri­ci krem, ayva yaprağı özleri ile selülit oluşu­mun­da yer alan üç tip yağ hücresi­ni hede­fley­erek, yağları yakıy­or. İçeri­ğind­eki su nane­si ve horoz­ibiği özü, yeni yağ hücrelerinin oluşu­munu azal­tarak, cil­di sıkılaştırıy­or.
CLARINS 426 TL

Evde Bakım Zamanı — La Mer The Renew­al Body Oil Balm

YENİLEYİCİ FORMÜL
La Mer The Renew­al Body Oil Balm, for­mülün­de­ki okalip­tüs, ayçiçeği, susam yağı gibi can­landırıcı aro­matik yağ özleri ile cil­di­nizi nem­lendirirken aynı zaman­da besliy­or, yeniliy­or ve rahat­latıy­or. Cilde hızla nüfuz ederek fer­ah, yağsız ve yumuşak bir his bırakıy­or.
LA MER 600 TL

Evde Bakım Zamanı — Pel­care Rose Quartz Body Peel­ing

VÜCUT PEELING’İ
Cil­di­nizi nazikçe soyarak renk eşit­si­z­lik­lerinden ve isten­meyen pürü­zler­den kur­tul­manıza yardım­cı olan Pel­care Rose Quartz Body Peel­ing, for­mülün­de­ki Astra­galus yağı ile (geveno­tu), hücre yenilen­mesi­ni hız­landırarak, cilt­te­ki defor­masy­onu iyileştiriy­or.
PELCARE 244 TL

Evde Bakım Zamanı — Ave­da Stress Fix

STRES GİDERİCİ
Ave­da Stress Fix, lavan­ta ve misk adaçayı özlerinden oluşan %100 organik içer­iği ve stres gideri­ci aro­ma­ları ile rahat­la­manıza yardım­cı oluy­or. Vücudu anın­da nem­lendiriy­or ve yumuşatıy­or.
AVEDA 299 TL

Sıkılaştırıcı krem­ler­den ve peeling’lere evde bakım keyfine vara­bile­ceğiniz, bütün markaları birara­da bula­bile­ceğiniz www.beymen.com adresi­ni ziyaret ede­bilirsiniz.

 

 

 

Exit mobile version