GARDIROP MAGAZİN

Ev Modasında Popüler Trendler

Ev Modasın­da Popüler Trendler: Şir­ket­lerin diji­tal çağa hızla ayak uydur­masıy­la beraber evde geçire­ceğimiz sürenin art­ması bek­lenirken, moda dev­leri de bu dönüşüme katıldı ve ev modası­na kolek­siy­on­ların­da daha çok yer ver­m­eye başladı! Gelin, podyum­lar­da nel­er oluy­or, yakın­dan bakalım! 

Stel­la McCart­ney

Ev Giy­i­minin Başkahra­manı Kimono­lar
Japon­ların gelenek­sel kıyafeti kimononun modada­ki yeri tartışıl­maz. Nesilden nesile aktarılan sanat eseri gibi bu güzel parçalara evden çalış­ma hay­atı­na adapte olduğu­muz bu gün­lerde daha sık rast­lay­a­cağız gibi görünüy­or. John Galliano’dan Stel­la McCartney’e kadar düny­a­ca ünlü birçok tasarım­cıyı etk­ileyen kimono­lara, moda dünyası­na yön veren bazı markalar her kolek­siy­on­ların­da yer veriy­or. Dönem dönem sokak modasın­da da yer bulan kimono­lara artık gardırobunuz­da büyük bir raf ayır­manın tam zamanı. 

Roksan­da

Klasik Trend: Pija­malar
Bir süredir evde karan­ti­na altın­da çalış­maya çok alıştık. Öyle ki bun­dan son­ra en büyük ve en özel zaman­larımızı daha uzun süre evde geçire­ceğimiz aşikar. O halde sadeliği sev­en­lere öner­im­iz gün boyu içinde rahat ede­cek­leri bu klasik pija­ma takım­ların­dan zevk­ler­ine uygun biri­ni seçmeleri. 

Alian­na Liu

Şık­lık Katan Sat­en Gece­lik­ler
Sat­en ve ipeğin en saf hali. İşte yeni döneme damgasını vuran sat­en gece­lik­ler ve kom­bine­zon­lar ev kıyafet­lerinin en şık tasarım­ları arasın­da lis­tenin en başın­da geliy­or. Sat­en ya da ipek askılı bir geceliği evde­ki ruh halin­izi tamam­layan özel bir elbise olarak düşünebilirsiniz. Evde çalışırken ruhunuza iyi gele­cek olan gece­lik elbisel­er­le gününüzün daha iyi geçmesi­ni sağlayın. 

Exit mobile version