GARDIROP MAGAZİN

Erkekler İçin Konfor ve Lüks Tasarımlar

Bey­men Col­lec­tion, 2021 ilk­ba­har yaz sezo­nun­da kon­for ve lük­sü odak nok­tası­na alan, bir­biriyle özgürce tamam­lanan tasarım­ları ile mod­ern erkek­ler için ayrı­calık­lı bir kolek­siy­on sunuy­or.

Aksesuar ve kumaş detay­larıy­la sezona iddi­alı bir gir­iş yapan Bey­men Col­lec­tion 2021 İlkbahar/Yaz Erkek Kolek­siy­onu, ev ve ofis hay­atının içiçe geçtiği yeni mul­ti­fonksiy­onel yaşam stilin­den ilham alıy­or. Şehir hay­atın­da ve seya­hatlerde kolaylık sunan kırış­mayan takım­lar­dan, nefes alan 120 mikron yün göm­lek­lere ve akıl­lı elyaflı ter­mal ürün­lere çok sayı­da fonksiy­onel tasarımın yer aldığı kolek­siyon­da, takım elbisel­er yeni nesil kumaşlar­la gün­cel­lenirken, örme efek­tli doku­ma takım­lar ev kon­forunu ofislere taşıy­or. Her yöne esneyen kumaşlar­la hazır­lanan pan­tolon­lar, mak­si­mum rahatlık çıtasını daha da yük­seltiy­or.
Sıcak yazın vazgeçilmezi keten grubu, 2021 ilk­ba­har yazın­da geniş renk paletiyle dikkat çekiy­or. İpek kaşmir triko­lar, keten pamuk karışımı örmel­er­le destek­le­nen cool touch efek­tli lyocell kumaş pan­tolon ve göm­lek­ler, sıcak yaz­da ekstra serin­lik duy­gusu yaşatıy­or.
Exit mobile version