GARDIROP MAGAZİN

Erkek bakım markası Gillette

GilletteMach3Turbo

Gilette Mach3 Tur­bo ile FC Barcelona ile işbir­liği­ni küre­sel boyu­ta taşı­yarak erkek­lerin hay­atın­da fark yarat­maya devam ediy­or. Mach3 Tur­bo son bıçak teknolo­jisiyle 10. tıraş­ta bile yeni­lik hissi veriy­or. 

Markanın reklam yüzü, FC Barcelon­a’nın yıldız oyon­cusu Ney­mar Jr.

FC Barcelona’nın yıldız oyun­cusu ve Gillette’in reklam yüzü olan Ney­mar Jr. da erkek­leri büyük değişime dav­et ediy­or. Erkek bakımı den­ince ilk akla gelen markalar­dan biri olan Gillette, FC Barcelona ile yeni küre­sel işbir­liğiyle, erkek­lerin yanın­da olmaya devam ediy­or. Tıraş­ta “tak” diye değişim çağını başla­tan Gillette, erkek­leri Mach3 Turbo’ya ter­fi etm­eye dav­et ediy­or. Son bıçak teknolo­jisi ile 10. tıraş­ta bile yeni bir kul­lan-at tıraş bıçağın­dan daha iyi per­for­mans sağlayan Gillette Mach3 Tur­bo, erkek­lere hem ekonomik hem de üstün bir tıraş deney­i­mi sunuy­or. Barcelona’nın yıldız oyun­cusu Ney­mar Jr, erkek­lerin ‘tak’ diye değişim anları­na dikkat çek­erek değişim için onlara ilham veriy­or.

Gillette Mach3 Tur­bo ile Ekonomik ve pürüssüz tıraş key­fi
Erkek­lere mükem­mel tıraş deney­i­mi­ni sunan Gillette, Mach3 Turbo’yla “tak diye” değişim çağını başlatıy­or. Geçtiğimiz yıl yenile­nen bıçak tasarımı ve geliştir­ilen for­mülü ile daha yakın tıraş deney­i­mi ve tahrişe karşı daha fazla koru­ma sağlayan Gillette Mach3 Tur­bo, 10. tıraş­ta bile yeni bıçak hissi­ni koruy­or ve bir kul­lan-at tıraş bıçağın­dan çok daha iyi bir deney­im sunuy­or. Mach3 Turbo’nun daha keskin Tur­bo kesi­ci bıçak­ları sayesinde erkek­ler, cilt­leri­ni tahrişe karşı daha çok koruya­biliy­or. Her bıçağın ayrı bir işle­vi olduğu kar­ma bıçak tasarımı­na sahip Gillette Mach3 Tur­bo, kon­for­lu jel bölme­siyle daha fazla kay­gan­lık sunuy­or. Gillette Mach3 Tur­bo tıraş makineleri 15,75TL’den başlayan fiy­at­lar­la, Mach3 Tur­bo yedek tıraş bıçak­ları ise 19.25TL’den başlayan fiy­at­lar­la satışa sunuluy­or.

Gillette;
110 yılı aşkın bir süredir Gillette has­sas bir teknolo­ji ve ben­z­er­siz bir ürün per­for­man­sı sunarak, tüm dünya­da 750 milyon­dan fazla erkeğin yaşam kalitesi­ni yük­seltiy­or. Tıraş ve vücut bakımın­dan cilt bakımı­na ve ter­lem­eye karşı koru­maya kadar, tıraş bıçak­ları, tıraş jeli, cilt bakımı, tıraş losy­on­ları, ter önleyi­cil­er, deodor­ant­lar ve vücut yıka­ma ürün­leri dahil olmak üzere çok çeşitli ürün­ler sunuy­or.

Daha fazla bil­gi  için http://www.gillette.com/ say­fasını ziyaret ede­bilirsiniz.

Exit mobile version